Stil Pleidooi

Stil Pleidooi - Hannah Alexander | Fthsonline.com

... bij deze generatie. Steeds meer Nederlandse voetballers staan krachtig op tegen racisme, zoals veel Amerikaanse sporters dat al langer doen, niet zelden met grote impact ... Stil de tijd | De Volkskrant ... . Stil in mij. Vijf twintigers, op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, alleen niet met zijn vijven… want voor het eerst maken ze mee dat hun vriend van dezelfde leeftijd er niet meer is. Recensie: Heerlijke serie over een christelijk ziekenhuis. Heerlijk meeleven met de personen. Het is net ER Over Van Dale Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende ... bol.com | Stil de tijd, Joke J. Hermsen | 9789029573603 ... ... . Recensie: Heerlijke serie over een christelijk ziekenhuis. Heerlijk meeleven met de personen. Het is net ER Over Van Dale Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen - op school, kantoor, thuis of op reis....

INFORMATIE

AUTEUR
Hannah Alexander
DIMENSIE
12,51 MB
BESTANDSNAAM
Stil Pleidooi.pdf

OMSCHRIJVING

Dokter Lukas Bower is arts op de spoedeisende hulp in het streekziekenhuis van Knolls. Als zijn ziekenhuis gedeeltelijk wordt herbouwd na een brand, tekent hij een contract voor een tijdelijke artsenfunctie in een ander stadje in de omgeving.Hemelsbreed drie uur verwijderd van zijn woonplaats en vertrouwde collega’s, onder wie dokter Mercy Richmond die meer voor hem betekent dan hij durft toe te geven. Met lede ogen moet hij aanzien dat Mercy’s ex-man een steeds grotere rol begint te spelen in haar leven.Lukas krijgt in het nieuwe ziekenhuis te maken met mensen die het met de medische ethiek niet zo nauw nemen. De ziekenhuisdirectie lijkt bovendien niet op haar taak berekend.Mercy, die net christen is geworden, loopt tegen haar eigen problemen aan, en net nu wordt ze overspoeld met patiënten. Ze wil haar patiënten niet tekort doen, maar dat komt in strijd met haar wens om tegelijk voldoende tijd vrij te maken voor haar 10-jarige dochter Tedi.Ondertussen wordt de afstand tussen Mercy en Lukas alleen maar groter. Mercy wordt heen en weer geslingerd tussen een relatie die getekend is door verraad, en haar hoop op de liefde van een man die ze zelden ziet.

Wil je het boek lezen?Stil Pleidooi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hannah Alexander. Lezen Stil Pleidooi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN