Winterpad

Winterpad - Gera Folkers | Fthsonline.com

...atief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid ... Winterpad | Gera Schrijft ... . De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Winterpad is een zachte zalf ter bescherming van de voetzooltjes en het weefsel tussen de tenen. Het product is ideaal voor tijdens de winter, wanneer uw huisdier wandelt in de sneeuw en de pootjes sneller beschadigd raken. Winterpad is ook geschikt voor dieren die vaak in modder lopen of op oneffen terreinen. Winterpad; ... Winterpad - Folkers - 9789082546194 - Christelijke ... ... . Winterpad is ook geschikt voor dieren die vaak in modder lopen of op oneffen terreinen. Winterpad; Folkers; EAN 9789082546194; Christelijke Boekhandel Alkmaar. 'Noem mij gewoon Olga; ik verdien het niet om moeder genoemd te worden.'Celine groeit op bij haar gereserveerde en koele moeder Olga. Romanrecensies: Winterpad, Een heel gewoon gezin en De naaimachine Marianne Hoksbergen , Linda Stelma 23 oktober 2019 Een heel gewoon gezin 'Winterpad' speelt tegen de achtergrond van Ter Borg, een gehucht aan de Ruiten Aa in het Groningse Westerwolde. 'Ik pak de brieven en peuter het plakbandje los. Mijn moeder is dood, ik heb Olga Ter Wolde nauwelijks gekend. winterpad van een moeder. 'Winterpad' speelt tegen de achtergrond van Ter Borg, een gehucht aan de Ruiten Aa in het Groningse Westerwolde. 'In deze roman weet Gera Folkers op een verfijnde manier ingewikkelde borderline problematiek te treffen. Hoe de doorwerking daarvan vele levens beïnvloedt, is Winterpad Illustraties. In 2018 kreeg ik van mijn dierbare vriendin Gera Folkers de eervolle vraag of ik de cover van haar debuutroman Winterpad zou willen maken. Dit plan heeft geresulteerd in 10 beeldende houtskool illustraties. Deze ingetogen tekeningen passen heel goed bij de stijl van het boek. Winterpad. Celine groeit op bij haar gereserveerde en koele moeder Olga. Haar jeugd is verwarrend en eenzaam, maar ook als ze volwassen is, blijft de relatie tussen moeder en dochter afstandelijk. Na Olga's dood vindt Celine brieven in haar ouderlijk huis, die Olga aan haar heeft geschreven. Winterpad is mijn debuutroman. Het boek verhaalt over de stroeve relatie tussen een moeder en een dochter. Liefde die zich uit en tranen en stilte. Handen die elkaar uiteindelijk vinden. Het boek is te koop bij: Boekhandel Riemer Groningen. Boekhandel Huizinga Veendam. Uitgever Triple. Bol.com . Er is ook een e- versie beschikbaar. Home » Foto's van amberkui...

INFORMATIE

AUTEUR
Gera Folkers
DIMENSIE
8,13 MB
BESTANDSNAAM
Winterpad.pdf

OMSCHRIJVING

"Noem mij gewoon Olga; ik verdien het niet om moeder genoemd te worden.'Celine groeit op bij haar gereserveerde en koele moeder Olga. Haar jeugd is verwarrend en eenzaam, maar ook als ze volwassen is, blijft de relatie tussen moeder en dochter afstandelijk. Na Olga's dood vindt Celine brieven in haar ouderlijk huis, die Olga aan haar heeft geschreven. Dat is het begin van de zoektocht naar het verleden van Olga. Ze gaat naar het landgoed van haar familie en ontdekt de drama's die de jeugd van Olga tekenden. De reis door het verleden van Olga geeft haar de kans om de achtergrond van haar moeders kille en onvoorspelbare gedrag te begrijpen. Uiteindelijk is Celine in staat om liefdevol moeder te zeggen tegen de overleden Olga. Deze roman verhaalt over de moeizame relatie tussen een moeder en een dochter. Een pad dat pijnlijk bewandeld werd door beiden. Maar liefde uit zich ook in tranen en ongesproken woorden. En liefde reikt verder dan de zwarte aarde van een graf, verder dan het winterpad van een moeder."Winterpad' speelt tegen de achtergrond van Ter Borg, een gehucht aan de Ruiten Aa in het Groningse Westerwolde. "Ik pak de brieven en peuter het plakbandje los. Mijn moeder is dood, ik heb Olga Ter Wolde nauwelijks gekend. Wat zal ik te weten komen? Wil ik deze erfenis van woorden wel lezen? De onthullingen? Maar het verleden te laten rusten is geen optie. Ik moet de woorden van Olga lezen om grip te kunnen krijgen op mijn eigen stilte, die ik al zo lang camoufleer door een gespeelde opgewektheid. Ik houd dat spel niet lang meer vol. Het kind in mij wil gevonden worden.'"In deze roman weet Gera Folkers op een verfijnde manier ingewikkelde borderline problematiek te treffen. Hoe de doorwerking daarvan vele levens beïnvloedt, is de rode draad door dit pakkende boek met een verrassend slot.'Piet en Gea Rouw, psychosociale therapie en coachingGera Folkers (1962) heeft jaren als casus regisseur gewerkt onder straatprostituees en in multi-problem gezinnen. Daarnaast schreef zij columns en trad ze op met haar eigen theaterproductie Chera Theatraal.Na een ernstige ziekte gooide ze haar leven over een andere boeg. Ze maakte haar droom waar en schreef haar eerste roman, Winterpad. De vrouwen in haar leven, zussen, vriendinnen, maar ook de moeders die ze begeleidde en de prostituees van de tippelzone, ze vormen haar inspiratiebron voor het schrijven van levensverhalen waar feit en fictie elkaar omarmen.Gera woont samen met haar echtgenoot Jan in Groningen.

Wil je het boek lezen?Winterpad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gera Folkers. Lezen Winterpad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN