Afval en dorre bladeren

Afval en dorre bladeren - Onbekend | Fthsonline.com

...over de intolerantie van een gemeenschap jegens een vreemdeling en is de eerste roman die García Márquez publiceerde ... Afval en dorre bladeren - Gabriel García Márquez, C. A. G ... ... . De auteur noemt dit werk zijn "meest oprechte'. Reviews. Schrijf een review. Nog geen reviews. Productspecificaties. Afval en dorre bladeren. In 1955 verscheen Gabriel García Márquez' eerste roman La Hojarasca, en twaalf jaar later zijn Cien aaêos de soledad.Dit tot nu toe laatste werk maakte hem in één klap wereldberoemd, het werd in allerlei landen vertaald en met prijzen bekroond. Afval en dorre bladeren book. Read 653 reviews from the world's largest community for readers. Drie monologen - van ... bol.com | Afval en dorre bladeren, Gar.Marq ... ... . Afval en dorre bladeren book. Read 653 reviews from the world's largest community for readers. Drie monologen - van een oude kolonel, van zijn dochter Is... Afval en dorre bladeren / Gabriel Garcia Marquez / 2002 / De Morgen / Nederlands / Softcover / Goed. Wordt snel en gratis verzonden in een stevige boekverpakking. 1 - 2 weken. Levertijd We doen er ...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
10,52 MB
BESTANDSNAAM
Afval en dorre bladeren.pdf

OMSCHRIJVING

Drie monologen – van een oude kolonel, van zijn dochter Isabel en van haar zoon –worden uitgesproken tijdens een dodenwake in het najaar van 1928. Samen vertellen deze personages een geschiedenis die begint wanneer een vreemde Franse dokter in het dorp Macondo verschijnt en die eindigt wanneer hij zich heeft opgehangen. De aanleiding voor zijn zelfmoord is een meedogenloze veroordeling door zijn dorpsgenoten. Afval en dorre bladeren is een meeslepend verhaal over de intolerantie van een gemeenschap jegens een vreemdeling en is de eerste roman die García Márquez publiceerde. De auteur noemt dit werk zijn "meest oprechte'.

Wil je het boek lezen?Afval en dorre bladeren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Afval en dorre bladeren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN