Fietsen langs de IJssel

Fietsen langs de IJssel - Anton Logemann | Fthsonline.com

...lde verlaat je even de Ijssel. Terug bij de Ijssel, steek je in Deventer de Ijssel over via een brug om een stukje door de stad te fietsen ... Nieuwe fietsroute langs de IJssel | Zwolle | destentor.nl ... . Dit stuk kan je eenvoudig overslaan door de brug niet over te steken en het fietspad langs de Ijssel te volgen tot je even verder bij de ... Fietsen in Overijssel. Ontdek de diversiteit van het Overijsselse landschap op de fiets. Fietsend door de verschillende regio's van Overijssel zul je je niet vervelen. Het landschap is er ontzettend divers; rivierlandschap wisselt zich af met historische Hanzesteden, heide, weilanden en bossen. Langs de ... Langs de IJssel naar Zutphen - 448290 - Fietsen in Overijssel ... . Het landschap is er ontzettend divers; rivierlandschap wisselt zich af met historische Hanzesteden, heide, weilanden en bossen. Langs de oevers van de IJssel is de laatste jaren veel gedaan aan natuurontwikkeling en er is letterlijk meer ruimte gemaakt voor de rivier. En dat betekent ook meer ruimte voor jou als fietser. Vanaf de dijk heb je geweldig uitzicht over de rivier en zie je overal afgesloten rivierarmen, kleigaten en rivierduinen die iets vertellen over het verleden van de IJssel....

INFORMATIE

AUTEUR
Anton Logemann
DIMENSIE
10,75 MB
BESTANDSNAAM
Fietsen langs de IJssel.pdf

OMSCHRIJVING

Langs de rivier de IJssel loopt een mooie fietsroute. Deze route strekt zich uit over de hele lengte van de IJssel: vanaf het splitsingspunt bij Westervoort tot aan het einde van de IJsselmonding voorbij Kampen. 7 etappesDe fietsroute is opgedeeld in 7 dagetappes, die als ommetjes zijn te fietsen. De route is ook als langeafstandsroute te volgen.De etappes zijn:1. Westervoort-Doesburg2. Doesburg-Zutphen3. Zutphen-Deventer4. Deventer-Wijhe5. Wijhe-Zwolle6. Zwolle-Kampen7. Kampen-Ramspol FietsknooppuntenDe route volgt fietsknooppunten. De heldere beschrijving en duidelijke kaarten in deze gids leveren 155 km fietsplezier op in het fraaie en afwisselende landschap van de IJsselvallei met prachtige vergezichten en zijn eeuwenoude Hanzesteden.Gratis: gps-bestandenBij de uitgave horen gps-bestanden. In de gids is aangegeven waar je deze gratis kunt downloaden.

Wil je het boek lezen?Fietsen langs de IJssel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anton Logemann. Lezen Fietsen langs de IJssel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN