Handboek voor tienermeiden

Handboek voor tienermeiden - Daphna Loudar | Fthsonline.com

... veilige seks. Vrijwel al je vragen over de puberteit voor wat betreft emoties, sociale media, werk, alcohol enz ... Daphna Loudar - Handboek voor tienermeiden - Ik vind lezen ... ... . worden beantwoord. Handboek voor tienermeiden is een meegroeiboek vanaf de brugklas tot het laatste jaar van de middelbare school dat niet mag ontbreken in je eerste handtas. Ook ideaal voor ouders die niet altijd het juiste antwoord hebben op vragen van hun dochter. Een stukje uit het boek Handboek voor tienermeiden Koop Handboek voor tienermeiden van Loudar, Daphna met ISBN 9789000354290. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Uniek naslagwerk over alles wat een tienermeisje wil weten maa ... 7 dagen voor kerstmis winactie handboek voor tienermeiden ... . Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Uniek naslagwerk over alles wat een tienermeisje wil weten maar niet durft te vragen! Handboek voor tienermeiden is hét meegroeiboek voor meiden tussen de 12 en de 17 jaar. Het boek vanaf de brugklas tot het laatste jaar van de middelbare school dat niet mag ontbreken in je eerste handtas. Ook ideaal voor moeders die niet altijd het juiste antwoord hebben op vragen van hun dochter. Handboek voor tienermeiden is hét meegroeiboek voor meiden tussen de 12 en de 17 jaar. Het boek vanaf de brugklas tot het laatste jaar van de middelbare school dat niet mag ontbreken in je eerste handtas. Ook ideaal voor moeders die niet altijd het juiste antwoord hebben op vragen van hun dochter. Handboek voor tienermeiden. Beluister online. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2017 Kenmerken daisy streaming audio (07 uur, 28 minuten) (vrouwenstem), geluid Aantekening omslagontwerp, opmaak en illustraties: Hester van Toorenburg Nederlands gesproken Integrale weergave van het boek: Houten : Spectrum, 2017. Handboek voor tienermeidenis ht meegroeiboek voor meiden tussen de 12 en de 17 jaar. Het boek vanaf de brugklas tot het laatste jaar van de middelbare school dat niet mag ontbreken in je eerste handtas. Ook ideaal voor moeders die niet altijd het juiste antwoord hebben op vragen van hun dochter. Handboek voor tienermeiden is hét meegroeiboek voor meiden tussen de 12 en de 17 jaar. Het boek vanaf de brugklas tot het laatste jaar van de middelbare school dat niet mag ontbreken in je eerste handtas. Ook ideaal voor moeders die niet altijd het juiste antwoord hebben op vragen van hun dochter. Handboek voor tienermeiden bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Titel: Handboek voor tienermeiden Uitgeverij: Spectrum Jaartal: 2017 Bladzijden: 336 Illustrator: Hester van Toorenburg Genre: geen Leeftijd: 12+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te k...

INFORMATIE

AUTEUR
Daphna Loudar
DIMENSIE
7,34 MB
BESTANDSNAAM
Handboek voor tienermeiden.pdf

OMSCHRIJVING

Uniek naslagwerk over alles wat een tienermeisje wil weten maar niet durft te vragen!Handboek voor tienermeiden is hét meegroeiboek voor meiden tussen de 12 en de 17 jaar. Het boek vanaf de brugklas tot het laatste jaar van de middelbare school dat niet mag ontbreken in je eerste handtas. Ook ideaal voor moeders die niet altijd het juiste antwoord hebben op vragen van hun dochter.Van een gebroken hart tot die te hoge rekening van je smartphone; van roken, diëten, benen scheren en menstruatie tot hoe je omgaat met social media en je ouders. Dit boek is voor alle meiden die soms vragen hebben, het even niet meer weten, advies nodig hebben of gewoon nieuwsgierig zijn.Je staat aan het begin van de puberteit, of zit er al middenin. Er gebeurt opeens van alles in je lijf waardoor je je anders voelt en er anders uitziet. En dat kan best verwarrend zijn. Je wordt voor het eerst ongesteld, krijgt haargroei op allerlei plekken en puisten zo groot als knikkers… Maar geenreden tot paniek, je bent niet de enige die hier doorheen gaat! Natuurlijk kun je hier heel veel over vinden op het internet, maar waar begin je tussen die stortvloed aan informatie? En is het wel betrouwbaar? Dit boek staat vol met eerlijke en praktische informatie over alles wat je wilt weten, maar niet durft te vragen, of waar je het met je ouders ab-so-luut niet over wilt hebben. En vertellen meiden van 13 tot 24 jaar zelf hun verhalen over allerlei onderwerpen waar je mee te maken krijgt: over school, vriendschap, verliefd worden, daten, seks, alcohol en drugs.Daphna Loudar is pedagoge. Omdat ze zelf in haar twenties zit, weet ze nog goed hoe het is om middenin de puberteit te zitten. Ze schrijft niet op een betuttelende toon, maar met humor en zonder een blad voor de mond te nemen.

Wil je het boek lezen?Handboek voor tienermeiden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daphna Loudar. Lezen Handboek voor tienermeiden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN