Over Eten En Koken

Over Eten En Koken - Harold McGee | Fthsonline.com

...s tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond ... eten: 137 Citaten, quotes en wijsheden - Citaten.NET ... . Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. over eten en koken. Nieuws & Achter­grond Chemo uitgesteld, transplantatie afgebl ... Harold McGee: Over eten en koken - Kokswereld ... . over eten en koken. Nieuws & Achter­grond Chemo uitgesteld, transplantatie afgeblazen: in de ziekenhuizen voltrekt zich een schaduwcrisis. Columns & Opinie Ik gun mijn partner zijn inzinking, rol met mijn ogen en loop weer naar de kinderen. Weten­schap Vraag van de dag: voedsel en het coronavirus. Eemland over eten & koken. De verhalen en recepten van 27 ondernemers. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren ... Harold McGee - Over eten en koken Geen kookboek, maar een naslagwerk over voedsel en voedselbereiding. Geschreven vanuit een scheikundige en historische achtergrond. Hierin vind je wanneer bepaalde gewassen in Europa zijn geïntroduceerd en waarom eiwit van koken. 21 juni Mevrouw Hamersma doet niets liever dan koken en runt een kookboekwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn en houdt van schrijven. Deze week: Indonesische specialiteiten. Wat Eten We ... Over eten is terug: Danira Boukhriss Terkessidis en Kobe Ilsen nemen onze voeding opnieuw onder de loep....

INFORMATIE

AUTEUR
Harold McGee
DIMENSIE
9,38 MB
BESTANDSNAAM
Over Eten En Koken.pdf

OMSCHRIJVING

In OVER ETEN EN KOKEN wordt diep ingegaan op de geschiedenis, de presentatie en alles wat zich afspeelt tijdens de bereiding, koeling, bewaring en bewerking van voedsel. Ruimschoots overgoten met een saus van historische wetenswaardigheden en anekdotes, behandelt het boek alle belangrijke voedselcategorieën, van vlees en aardappelen tot béarnaisesaus en champagne. In een begrijpelijke stijl wordt een wetenschappelijk inzicht gegeven in wonderbaarlijke zaken: waarom slagroom wel en melk niet kan worden stijfgeklopt, wat wit vlees wit maakt, of aanbraden de smaakstoffen werkelijk in het voedsel insluit, het onderscheid van verse en belegen eieren, waarom fruit wel en groente niet rijpt tijdens het bewaren, het redden van een saus, wat hop wel en niet kan doen in de keuken en wat er gebeurt bij het kneden van deeg. Een hoofdstuk over voedingswaarden scheidt onverbiddelijk zin en onzin van allerhande vuistregeltjes en bakerpraatjes in heden en verleden. Opgenomen zijn ook hoofdstukken over voedseltoevoegingen, smaak en reuk, de principes van de verschillende kookmethoden, en de weg die het voedsel in ons lichaam aflegt. Dit standaardwerk is verrijkt met meer dan 200 illustraties, waaronder unieke foto's gemaakt met behulp van de elektronenmicroscoop. 0VER ETEN EN K0KEN is een stimulerend en fascinerend boek voor iedereen die zich ooit met koken en proeven heeft beziggehouden, en geeft een antwoord op de vele vragen die opduiken in iedere keuken.

Wil je het boek lezen?Over Eten En Koken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harold McGee. Lezen Over Eten En Koken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN