De Bijbel voor ongelovigen - dwarsligger

De Bijbel voor ongelovigen - dwarsligger - Guus Kuijer | Fthsonline.com

...e verschillende werelden waarin ze leven, ontstaat er een diepe band tussen Marianne en Connell in Normale mensen ... De Bijbel voor ongelovigen 1. Het begin Genesis van Guus ... ... . Zowel voor wie de Bijbel kent als voor wie er nooit in las is De Bijbel voor ongelovigen een reis door een bekende wereld die ons toch zo vreemd is. De Bijbel van Guus Kuijer leest als een roman. Dit tweede deel was genomineerd voor de AKO Literatuurprijs 2014. dwarsligger® 353 Geschreven bij De Bijbel voor ongelovigen 2 De uittocht en de intocht, Exodus, Jozua, Rechters. Het eerste deel, Genesis is uitgekomen januari 2013, dit tweede deel in het najaar van 2013. Ik was, op Genesis ... De Bijbel voor ongelovigen - dwarsligger (compact formaat ... ... . Het eerste deel, Genesis is uitgekomen januari 2013, dit tweede deel in het najaar van 2013. Ik was, op Genesis na, geen, wat je noemt 'fan' van het oude Testament. In de bijbel voor ongelovigen herschrijft guus kuijer speciaal voor niet-christenen de bekende verhalen uit het eerste bijbelboek genesis. Hij geeft de verhalen een andere wending door ze te. ... Dwarsligger: De bijbel voor ongelovigen van Guus Kuijer. 6 6 x gezien 0 0 x bewaard sinds 31 mei '20, 20:44. Beschrijving. In De Bijbel voor ongelovigen herschrijft Guus Kuijer speciaal voor niet-christenen de bekende verhalen uit het eerste Bijbelboek Genesis.Hij geeft de verhalen een andere wending door ze te beschrijven vanuit het gezichtspunt van bijvoorbeeld een zoon, een vrouw, een verschoppeling of een andere persoon die in het oorspronkelijke verhaal slechts de rol van bijfiguur heeft. De bijbel voor ongelovigen 2 - Dwarsligger | ISBN 9789049804268 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Beschrijving. De uittocht en de intocht van Guus Kuijer is het tweede boek in de reeks De Bijbel voor ongelovigen.Het eerste deel verscheen in 2015 reeds als dwarsligger.. De Bijbel bevat een aantal van de allermooiste verhalen uit de wereldliteratuur. In deel twee draait het om de...

INFORMATIE

AUTEUR
Guus Kuijer
DIMENSIE
10,69 MB
BESTANDSNAAM
De Bijbel voor ongelovigen - dwarsligger.pdf

OMSCHRIJVING

In De Bijbel voor ongelovigen vertelt Guus Kuijer de verhalen uit de Bijbel na. De Bijbel is een fascinerend boek en onze westerse cultuur is ondenkbaar zonder het heilige boek van de christenen. Maar: wie niet gelovig is, leest het niet. En dat is jammer, want het bevat een aantal van de allermooiste verhalen uit de wereldliteratuur. Guus Kuijer vertelt ze in De Bijbel voor ongelovigen na, te beginnen met Genesis. Genesis is een familieroman over een groep koppige mensen, met als leider Abraham, die vanuit Irak in Egypte terechtkomt. Het boek bevat ook de verhalen over Adam, Eva en de slang, over de zondvloed en de toren van Babel. Al die verhalen vertelt Kuijer opnieuw, vanuit het perspectief van de underdog. Vaak is dat een zoon of een vrouw, een verschoppeling of een bastaard, en daardoor worden de bekende verhalen nieuw en verrassend. Zowel voor wie de Bijbel kent als voor wie er nooit in las is De Bijbel voor ongelovigen een reis door een bekende wereld die ons toch zo vreemd is.Over Guus KuijerGuus Kuijer is vooral bekend door zijn kinderboeken over de eigenzinnige Madelief en Polleke en door de doldwaze avonturen van Tin Toeval. Zijn boeken zijn vaak bekroond met de Gouden en Zilveren Griffel. In 2012 won hij als eerste Nederlander de Astrid Lindgren Memorial Award, een belangrijke internationale prijs voor kinderboekenschrijvers, voor zijn volledige oeuvre.Ook is hij succesvol auteur voor volwassenen, met als hoogtepunten Hoe een klein rotgodje God vermoordde en Hoe word ik gelukkig? In 2012 verscheen de eerste uit een nieuwe reeks voor volwassenen, De Bijbel voor ongelovigen.

Wil je het boek lezen?De Bijbel voor ongelovigen - dwarsligger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guus Kuijer. Lezen De Bijbel voor ongelovigen - dwarsligger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN