Het spel van leugens

Het spel van leugens - Anna West | Fthsonline.com

...ntje Aron op de oprit dood. Peter stelt voor tegen de politie te vertellen dat het kind ontvoerd is ... Dood spel : een vermiste topsporter brengt een web van ... ... . Het spel van leugens (Paperback). Op de avond dat Eva bij Peter, haar man en minister van Justitie, wegvlucht, rijdt ze haar tweejarige zoontje Aron op... Die 5 delen zijn de regels van het spel: 1-Vertel een leugen, 2- Blijf bij je verhaal, 3- Zorg dat je niet betrapt wordt, 4- Lieg nooit tegen elkaar en 5- Weet wanneer je moet ophouden met liegen. In deze 5 delen wordt je meegenomen naar het verleden en weer terug naar het heden zo wordt stukj ... het spel van leugens - De Crime Compagnie ... . In deze 5 delen wordt je meegenomen naar het verleden en weer terug naar het heden zo wordt stukje bij beetje het verhaal ontrafeld. Het spel van leugens. Op de avond dat Eva bij Peter, haar man en minister van Justitie, wegvlucht, rijdt ze haar tweejarige zoontje Aron op de oprit dood. Peter stelt voor tegen de politie te vertellen dat het kind ontvoerd is. Op die manier is zijn carrière gered en zal Eva niet worden veroordeeld. Maar dan moet Eva wel bij hem blijven. Een leugen is een bewering waarvan de spreker (of schrijver) weet dat die in strijd is met de waarheid.. Er bestaan gra...

INFORMATIE

AUTEUR
Anna West
DIMENSIE
9,22 MB
BESTANDSNAAM
Het spel van leugens.pdf

OMSCHRIJVING

Op de avond dat Eva bij Peter, haar man en minister van Justitie, wegvlucht, rijdt ze haar tweejarige zoontje Aron op de oprit dood. Peter stelt voor tegen de politie te vertellen dat het kind ontvoerd is. Op die manier is zijn carrière gered en zal Eva niet worden veroordeeld.Maar dan moet Eva wel bij hem blijven.Zeventien jaar later, op de avond dat Peter tot minister-president benoemd wordt, staat Aron voor de deur.

Wil je het boek lezen?Het spel van leugens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anna West. Lezen Het spel van leugens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN