Kun je nog zingen, zing dan mee!

Kun je nog zingen, zing dan mee! - Clara ten Houte de Lange | Fthsonline.com

...oek verscheen voor het eerst in 1906 en beleefde gedurende de hele twintigste eeuw 41 herdrukken ... 'Kun je nog zingen, zing dan mee' | Weekblad West Betuwe ... .. In onderstaande lijst zijn liederen opgenomen die in deze liedbundel hebben gestaan. Omdat er veel herziene en gewijzigde herdrukken zijn geweest (met ... 32 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met kun je nog zingen zing dan mee! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats De geschiedenis van Kun Je nog zingen, zing dan mee!, voor het eerst ... J. Veldkamp en K. de Boer, Kun je nog zingen, zing dan mee ... ... . Het begint op Marktplaats De geschiedenis van Kun Je nog zingen, zing dan mee!, voor het eerst gedrukt in 1908, maakt duidelijk dat de uitgave in de loop der tijden sterk in omvang en samenstelling is veranderd. Zo varieerde het aantal liedjes van 50 tot 153, terwijl de bundel nu 120 liedjes bevat. Kun je nog zingen zing dan mee voor jonge kinderen. 98 algemeen bekende schoolliedjes voor de voorbereidende en lager klassen. Groningen P. Noordhof 1924, 4e veel vermeerderde druk (1911 eerste druk). Voor een ruim 90 jaar oude uitgave nog een prachtig exemplaar. linnen gebonden, A5 formaat ... Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren (The Digital Library of Dutch Literature is a collection of primary and secondary information on Dutch language and literature in its historical, societal and cultural context.) De liedbundel: Kun je nog zingen, zing dan mee De eerste uitgave van lied...

INFORMATIE

AUTEUR
Clara ten Houte de Lange
DIMENSIE
5,4 MB
BESTANDSNAAM
Kun je nog zingen, zing dan mee!.pdf

OMSCHRIJVING

De geschiedenis van Kun Je nog zingen, zing dan mee!, voor het eerst gedrukt in 1908, maakt duidelijk dat de uitgave in de loop der tijden sterk in omvang en samenstelling is veranderd. Zo varieerde het aantal liedjes van 50 tot 153, terwijl de bundel nu 120 liedjes bevat. Bovendien werden allengs in onbruik geraakte liederen verwijderd, en belandden nog niet eerder opgenomen evergreens van lieverlee in de bundel. In deze eenenveertigste druk zijn de liedjes 54 en 55 vervangen, zodat nu ook "De Leliën" en "Strooi vandaag een enkele bloem" de uitgave sieren. De kleurenreproducties die ter gelegenheid van de veertigste druk waren toegevoegd, zijn in deze druk achterwege gelaten.Al met al is dit boek een sobere, doch karakteristieke bundel, die jong en oud in de gelegenheid stelt het school- en volkslied levend te houden.

Wil je het boek lezen?Kun je nog zingen, zing dan mee! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Clara ten Houte de Lange. Lezen Kun je nog zingen, zing dan mee! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN