Mindful opruimen. Haal de bezem door je leven

Mindful opruimen. Haal de bezem door je leven - Stephanie Bennett Vogt | Fthsonline.com

...de tijd nemen, aandacht geven en loslaten ... Haal de bezem door je leven... - Plazilla.com ... . Rommel is niet alleen de hoeveelheid spullen achter in onze kast, maar bepaalt hoe wij onszelf en de wereld om ons heen ervaren.Haal de bezem door je leven! In Mindful opruimen laat Stephanie Bennett Vogt zien dat opruimen niet een gedachteloze oefening van weggooien is, maar een voorzichtige reis van oplettendheid, de tijd nemen, aandacht geven en loslaten. Mindful opruimen is een nieuw model ... ... Mindful opruimen : haal de bezem door je leven | Ninove ... . Mindful opruimen is een nieuw model ... Mindful opruimen. Haal de bezem door je leven (2) 18,99. Fumio Sasaki; Vaarwel, spullen (18) 20,99. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Vaak samen gekocht. Z. Oomes-Kok; Opgeruimd Tweedehands. 12,35. Verkoop door Boekenbalie BV. In winkelwagen Judith Kolberg; Opgeruimd leven met ADHD Tweedehands. Mindful opruimen. Rommel is niet alleen de hoeveelheid spullen achter in onze kast, maar bepaalt hoe wij onszelf en de wereld om ons heen ervaren.Haal de bezem door je leven! In Mindful opruimen laat Stephanie Bennett Vogt zien dat opruimen niet een gedachteloze oefening van weggooien is, maar een voorzichtige reis van oplettendheid, de tijd nemen, aandacht geven en loslaten. Haal de bezem door je leven! In Mindful opruimen laat Stephanie Bennett Vogt zien dat opruimen niet een gedachteloze oefening van weggooien is, maar een voorzichtige reis van oplettendheid, de tijd nemen, aandacht geven en loslaten. Ook leuk: Waarom je nooit opgeruimd kunt worden als je een druk leven hebt. Door de bezem door je agenda te halen, maak je plaats voor dingen die je echt belangrijk vindt. Ga mentaal door je week heen en ga na hoeveel tijd de verschillende dingen kosten. Probeer de dingen die je energie kosten, maar je er niets voor terug geven, te schrappen. 5. DUURZAAM OPRUIMEN & ONTSPULLEN Boekenlijst Opruimen en ontspullen Bennett Vogt, S. (2016). Mindful opruimen, haal de bezem door je leven. (2e ed.). Haarlem, Simplify your life is ontwikkeld door de Amerikaanse Stephanie Bennett Vogt, die onder meer Mindful opruimen - Haal de bezem door je leven schreef. Centraal in haar boeken en cursussen staat je ontdoen van clutter: rommel. Met 'rommel' bedoelt ze dat wat opgehoopt ligt, of het nu spullen, gedachten of gevoelens zijn. Haal de bezem door je leven... Door Tiegemboy gepubliceerd op Friday 28 September 12:11. De grote voorjaarschoonmaak!!! ... Opruimen. Zet dingen op papier die je echt graag wilt doen. Waar besteed je je tijd en energie aan. Hoe kan ik tijdrovende activiteiten schrappen of minimaliseren. Haal een bezem door...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephanie Bennett Vogt
DIMENSIE
9,52 MB
BESTANDSNAAM
Mindful opruimen. Haal de bezem door je leven.pdf

OMSCHRIJVING

Rommel is niet alleen de hoeveelheid spullen achter in onze kast, maar bepaalt hoe wij onszelf en de wereld om ons heen ervaren.Haal de bezem door je leven! In Mindful opruimen laat Stephanie Bennett Vogt zien dat opruimen niet een gedachteloze oefening van weggooien is, maar een voorzichtige reis van oplettendheid, de tijd nemen, aandacht geven en loslaten. Mindful opruimen is een nieuw model van opruimen, dat de oude oosterse wijsheid van ruimteverdeling combineert met praktische westerse opruimtips. Stephanie Bennett Vogt helpt in haar praktijk SpaceClear al jarenlang mensen om orde op zaken te stellen. Ze geeft wereldwijd trainingen op het gebied van mindful opruimen en is columnist voor The Huffington Post.

Wil je het boek lezen?Mindful opruimen. Haal de bezem door je leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephanie Bennett Vogt. Lezen Mindful opruimen. Haal de bezem door je leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN