Bloemen en planten in je mandala tekenen voor de beginner

Bloemen en planten in je mandala tekenen voor de beginner - B. Kruid | Fthsonline.com

...rzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek Bloemen en planten in je mandala tekenen voor de beginner, geschreven door B ... Bloemen en planten in je mandala tekenen voor de beginner ... ... . Kruid, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bloemen en planten in je mandala tekenen voor de beginner | ISBN 9789077247341 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wil je zonder veel-voor sommige mensen zweverige- theorie over symboliek en de uitwerking van het tekenen van mandala's op je lichaam en geest aan de slag, dan moet je deze wel hebben. Het is een down to earth tekenboek, een beetje zakelijk, misschien zelfs wat saai naar mijn smaak als verwende mandalaboeken li ... Bloemen en planten in je mandala tekenen voor de beginner ... ... . Het is een down to earth tekenboek, een beetje zakelijk, misschien zelfs wat saai naar mijn smaak als verwende mandalaboeken liefhebber, maar vooral toegankelijk voor een breed publiek. Wanneer je het altijd moeilijk hebt gevonden om bladeren en bloemen in je mandala te tekenen, kan de eenvoudige uitleg in dit boek je wellicht op weg helpen. De werkwijze en materiaalkeuze worden helder uitgelegd. Je leert hoe je gebruik kunt maken van de afgebeelde malletjes met de basisvormen. Ook aan kleurgebruik en de techniek van het inkleuren wordt aandacht besteed. De vele praktische ... Wanneer je het altijd moeilijk hebt gevonden om bladeren en bloemen in je mandala te tekenen, kan de eenvoudige uitleg in dit boek je wellicht op weg helpen. De werkwijze en materiaalkeuze worden helder uitgelegd. Je leert hoe je gebruik kunt maken van de afgebeelde mall...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Kruid
DIMENSIE
10,58 MB
BESTANDSNAAM
Bloemen en planten in je mandala tekenen voor de beginner.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer je het altijd moeilijk hebt gevonden om bladeren en bloemen in je mandala te tekenen, kan de eenvoudige uitleg in dit boek je wellicht op weg helpen. De werkwijze en materiaalkeuze worden helder uitgelegd. Je leert hoe je gebruik kunt maken van de afgebeelde malletjes met de basisvormen. Ook aan kleurgebruik en de techniek van het inkleuren wordt aandacht besteed. De vele praktische tips maken van dit boek een cursuswerk. De Keltische bomenkalender wordt ter inspiratie in tekst en mandala's uitgewerkt.Beika Kruid is ook auteur van de boeken 'Bloemenmandala's' en 'Mandala's tekenen voor de beginner'.

Wil je het boek lezen?Bloemen en planten in je mandala tekenen voor de beginner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Kruid. Lezen Bloemen en planten in je mandala tekenen voor de beginner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN