De huishoudster en de professor

De huishoudster en de professor - Yoko Ogawa | Fthsonline.com

...nt fans van de Tigers. Al is de professor natuurlijk supporter van het team uit de jaren '70, en dan vooral van de briljante pitcher Enatsu, die natuurlijk inmiddels allang niet meer speelt ... De huishoudster en de professor (met afbeeldingen) | Boeken ... . De huishoudster neemt hen in een opwelling mee naar een ... Deze man, de professor, heeft in 1975 een auto-ongeluk gehad waarbij hij een hersenbeschadiging heeft opgelopen. Hij moet daardoor leven met een korte termijngeheugen va n maar 80 minuten. Dat betekent dat de professor en de huishoudster elke ochtend weer met elkaar moeten kennismaken. Nog een nominatie voor de leeslijst: De huishoudster en de professor van Yoko Ogawa. Dit ... De huishoudster en de professor: Amazon.es: Ogawa, Yoko ... ... . Dat betekent dat de professor en de huishoudster elke ochtend weer met elkaar moeten kennismaken. Nog een nominatie voor de leeslijst: De huishoudster en de professor van Yoko Ogawa. Dit boek gaat over een professor in de wiskunde met een zwaar geheugenprobleem: hij kan zich dingen maar 80 minuten herinneren. Hij bedenkt foefjes om bepaalde dingen toch te kunnen onthouden, door middel van wiskunde. Compre o livro De huishoudster en de professor na Amazon.com.br: confira as ofertas para livros em inglês e importados De huishoudster en de professor book. Read 4,552 reviews from the world's largest community for readers. Kan er een relatie ontstaan met iemand die zich ... Yoko Ogawa De huishoudster en de professor. Gedrukt boek . Een wiskundige met geheugenproblemen wordt verzorgd door een jonge huishoudster met haar zoon. Genre Fictie, Psychologische roman Onderwerpen Proza (romans/novellen), Wiskunde, romans en novellen ; vertaald, Geheugenstoornissen, Vriendschap, Vertaalde literaire roman, novelle Noté /5: Achetez De huishoudster en de professor de Ogawa, Yoko, Fennema, Elbrich: ISBN: 9789049500610 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Buy De huishoudster en de professor 01 by Ogawa, Yoko, Fennema, Elbrich (ISBN: 9789049500610) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. 'De huishoudster en de professor' van Yoko Ogawa '5761455? Schitterend. Dat is het totaal van alle priemgetallen tussen 1 en 100 miljoen.' De professor knikte, diep onder de indruk. Ook al had ik geen idee wat er zo schitterend was aan mijn telefoonnummer, de warmte waarmee hij sprak kwam wel over. Compra De huishoudster en de professor. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Amazon.it: De huishoudster en de professor - Yoko Ogawa, Elbrich Fennema - Libri in altre lingue Yoko Ogawa - 2010 - Veilig en direct bestellen via dé Belgische boekenmarktplaats 🇧 🇪 De keuze van duizenden boekverkopers 🎩...

INFORMATIE

AUTEUR
Yoko Ogawa
DIMENSIE
6,16 MB
BESTANDSNAAM
De huishoudster en de professor.pdf

OMSCHRIJVING

Hij is een briljante wiskundeprofessor met een merkwaardig probleem: sinds een traumatisch ongeluk leeft hij met een kortetermijngeheugen van slechts tachtig minuten. Zij is een gevoelige maar scherpzinnige jonge huishoudster met een tienjarige zoon, ingehuurd om voor hem te zorgen. Elke ochtend, als de professor en de huishoudster opnieuw kennismaken, bloeit er een vreemde, prachtige relatie tussen hen op. De professor mag dan niet meer weten wat hij als ontbijt at, zijn geest is nog steeds vol van elegante vergelijkingen uit het verleden.

Wil je het boek lezen?De huishoudster en de professor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yoko Ogawa. Lezen De huishoudster en de professor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN