de zeven levens van de protocollen van de wijzen van Zion

de zeven levens van de protocollen van de wijzen van Zion - Klaas A.D. Smelik | Fthsonline.com

...ijn bezoek op 17 juni dit jaar aan Earth & Beyond, een evenement in Houten waarop diverse complotdenkers een podium kregen ... Boek: de zeven levens van de protocollen van de wijzen van ... ... . Bernard gaf er een lezing over De Blije B. En ook hier doken de Protocollen weer op. Bernard toonde bij zijn lezing een afbeelding van een Nederlandse vertaling, zonder erbij te vermelden dat die ... In 'De zeven levens van de Protocollen van de Wijzen van Zion' volgt de Gentse professor Klaas Smelik het spoor terug. Over het ontstaan van de Protocollen, waarvan sommigen nog steeds beweren dat ze echt zijn, over de motieven van de make ... de zeven levens van de protocollen van de wijzen van Zion ... ... . Over het ontstaan van de Protocollen, waarvan sommigen nog steeds beweren dat ze echt zijn, over de motieven van de makers en verspreiders, en over de steeds wisselende historische rol die de Protocollen speelden. In De zeven levens van de Protocollen van de Wijzen van Zion volgt Prof. Dr. Smelik het spoor terug. Over het ontstaan van de Protocollen, over de motieven van de makers en verspreiders, over de historische context en over de steeds wisselende politieke rol die de Protocollen spelen. Onder de naam 'De Protocollen van de Wijzen van Zion' waart al sinds het begin van de 20e eeuw een vervalst document door de wereld, bedoeld als bewijs dat er een Joods complot zou bestaan om de wereldheerschappij te verwerven. Hoewel het sinds lang duidelijk is dat het om een vervalsing gaat ... Onder de naam "De Protocollen van de Wijzen van Zion" waart al sinds het begin van de 20e eeuw een vervalst document door de wereld, bedoeld als bewijs dat er een Joods complot zou bestaan om de wereldheerschappij te verwerven. Hoewel het sinds lang duidelijk is dat het om een vervalsing gaat, steken de Protocollen tot in de huidige tijd de kop op, steeds weer in een andere, aangepaste vorm....

INFORMATIE

AUTEUR
Klaas A.D. Smelik
DIMENSIE
9,69 MB
BESTANDSNAAM
de zeven levens van de protocollen van de wijzen van Zion.pdf

OMSCHRIJVING

de zeven levens van de protocollen van de wijzen van Zion 1e druk is een boek van Klaas A.D. Smelik uitgegeven bij Uitgeverij Aspekt B.V.. ISBN 9789059114036 Onder de naam 'De Protocollen van de Wijzen van Zion' waart al sinds het begin van de 20e eeuw een vervalst document door de wereld, dat als bewijs moet dienen dat er een complot bestaat voor een Joodse wereldheerschappij. Hoewel het sinds lang duidelijk is dat het om een vervalsing gaat, steken de Protocollen tot in de huidige tijd in steeds nieuwe vorm de kop op. In De zeven levens van de Protocollen van de Wijzen van Zion volgt Prof. Klaas Smelik het spoor terug. Over het ontstaan van de Protocollen, waarvan sommigen nog steeds beweren dat ze echt zijn, over de motieven van de makers en verspreiders, en over de steeds wisselende historische rol die de Protocollen speelden. Zijn relaas volgt de zeven levens van de Protocollen, van het Rusland vr de revolutie via het Derde Rijk en het Midden Oosten tot in de New Age. Een verhaal dat leest als een trein op basis van gedegen onderzoek.

Wil je het boek lezen?de zeven levens van de protocollen van de wijzen van Zion in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klaas A.D. Smelik. Lezen de zeven levens van de protocollen van de wijzen van Zion Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN