Dierendokter Pim

Dierendokter Pim - Pim Hegeman | Fthsonline.com

...dokter Pim (e-boek) door Pim Hegeman, EAN 9789044978612 ... Dierendokter Pim - Pim Hegeman - 9789400511552 | Bruna.nl ... . Dierendokter Pim - Pim Hegeman Als dierenarts aan huis maakt Pim de mooiste, gekste en verdrietigste momenten mee. Het houden van een huisdier brengt allerlei emoties met zich mee. Huisdieren zijn steeds vaker onderdeel van het gezin. De eerste paar dagen van januari staan als vanouds in het teken van de goede voornemens; stoppen met roken, die nieuwe baan zoeken en uiteraard willen de meeste mensen afvallen. Alleen kwam Psychologie Magazine vandaag met een onde ... Over ons | Dierenarts aan huis nodig? ... . Alleen kwam Psychologie Magazine vandaag met een onderzoek waaruit blijkt dat diëten geen zin heeft. Hoofdredactrice Sterre van Leer licht het toe. Echte, ontroerende en grappige verhalen van dierendokter Pim, de dierenarts aan huis Samenvatting Als dierenarts aan huis maakt Pim de mooiste, gekste en verdrietigste momenten mee. Het houden van een huisdier brengt allerlei emoties met zich mee. Huisdieren zijn steeds vaker onderdeel van het gezin. Dierendokter Pim Pim Hegeman. Gerelateerde boeken. Bekijk alles > Dierendokter Pim Pim Hegeman. Kattenmanieren. Kattenkopjes. Katten brengen geluk (ook zwarte!) Veronique Puts. Kattenstreken. Welkom Puppy! Joke Monteny. Jij en je hond, samenleven zonder problemen Hilde Quisquater. Vier poten op één buik Veronique Puts. In Dierendokter Pim deelt Hegeman unieke gebeurtenissen die hij als dierenarts heeft mogen meemaken met zijn patiënten en hun baasjes. Liefdevolle, grappige en tragische momenten zoals ze ervaren worden door een dierenarts. Aanleiding. Het houden van een huisdier brengt allerlei emoties met zich mee. Het e-book Dierendokter Pim, geschreven door Pim Hegeman, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95...

INFORMATIE

AUTEUR
Pim Hegeman
DIMENSIE
3,34 MB
BESTANDSNAAM
Dierendokter Pim.pdf

OMSCHRIJVING

Echte, ontroerende en grappige verhalen van dierendokter Pim, de dierenarts aan huisAls dierenarts aan huis maakt Pim de mooiste, gekste en verdrietigste momenten mee.Het houden van een huisdier brengt allerlei emoties met zich mee. Huisdieren zijn steeds vaker onderdeel van het gezin.Jarenlang delen we lief en leed met ze en vertrouwen we ze onze diepste geheimen toe. Ze zijn er altijd voor ons, door dik en dun. Maar wat als er iets aan de hand is en wij er voor onze huisdieren moeten zijn? Dan kloppen we aan bij de dierenarts.In dit boek deelt Pim de unieke gebeurtenissen die hij als dierenarts heeft mogen meemaken met zijn patiënten en hun baasjes. Liefdevolle, grappige en tragische momenten zoals ze ervaren worden door een dierenarts.

Wil je het boek lezen?Dierendokter Pim in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pim Hegeman. Lezen Dierendokter Pim Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN