Goede vriend

Goede vriend - Erna Schröder | Fthsonline.com

...Goede vriend bezorgt Roy in 2017 verloren trouwring terug: "Ik kan je wel zoenen" 25 mei 2020, 14 ... Cadeau Voor Vriendin - Originele Kadotips Voor Haar ... .18 uur · Aangepast 25 mei 2020, 19.34 uur · Door Redactie " Een goede vriend heeft altijd het beste met je voor, zeker op je verjaardag! Vandaag is mijn heilige missie om te voorkomen dat je in gewicht aan zou komen. Daarom confisqueer ik deze taart, want jouw wens om slank te blijven is mij veel meer waard. " " Een goede vriend voelt zich verantwoordelijk tegenover u en geeft echt om u. En dat moet na ... Vriendschap gedichten: Bezegel je vriendschap met mooie tekst ... . " " Een goede vriend voelt zich verantwoordelijk tegenover u en geeft echt om u. En dat moet natuurlijk van beide kanten komen, wat om inzet en offers vraagt. Maar de beloning is de moeite waard. Vraag u af: ben ik bereid om van mezelf, mijn tijd en mijn middelen te geven? Om een goede vriend te hebben, moet u eerst zelf een goede vriend zijn. Misschien komen in de loop van een avond met je geliefde of goede vriendin meerdere vragen aan bod, maar soms is eentje al genoeg om een mooi gesprek op gang te krijgen. 1. Wat kan jou erg ontroeren? 2. Stel dat je een vriend of vriendin had die in alles op jou lijkt - waaraan zou je je op den duur gaan ergeren? 3....

INFORMATIE

AUTEUR
Erna Schröder
DIMENSIE
7,81 MB
BESTANDSNAAM
Goede vriend.pdf

OMSCHRIJVING

Voor een volgend jaar slaat de wachter haar kampement op bij haar paard. Werpt de zon zijn lichtschaduwen over het blad dat langzaam verkleurt en afsterft. Tekenen zwarte takken zich kaal af tegen het koude ochtendlicht. Valt de sneeuw op het tentdoek, de wachter, het paard. Wordt grond steen, hun adem ijs. Diep weggedoken in haar jack staat zij daar. Ik wil 'm, denkt zij terwijl ze de regen, de sneeuw, de modder van haar laarzen stampt, haar armen om zijn heupen legt. Ik zal 'm krijgen ook. In dit boek beschrijft Erna Schröder de speciale band tussen haar en haar paard Tonoes. Die band was er vanaf het eerste moment dat zij hem zag. Vriend en vijand waarschuwden haar: "Het kost je je relatie, je wordt namelijk iemand anders. Een paardenvrouw.' Maar ze kon niet anders, ze was verliefd.Op aansprekende en openhartige wijze vertelt ze over hun leven samen. De buitenritten, de wandelingen, het begrip zonder woorden, de verzorging, de ziektes. Een onvoorwaardelijke relatie. Behalve dat het een boeiend verhaal is voor andere "paardenvrouwen', is het ook een ode aan het leven en aan de vriendschap.

Wil je het boek lezen?Goede vriend in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erna Schröder. Lezen Goede vriend Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN