Jubileumomnibus 124

Jubileumomnibus 124 - Gerda van Wageningen | Fthsonline.com

...dcover). Jubileumomnibus 123 opent met In de schaduw van de toekomst van Henny Thijssing-Boer ... Jubileumomnibus 124 | Boek.be ... . Vervolgens is opgenomen Rozen... Jubileumomnibus 134, een lekker dikke verzameling familie- en streekromans van de beste auteurs! Een mix van oudere en nieuwere auteurs bevolkt deze Jubileumomnibus 134. Gerda van Wageningen opent de omnibus met Hart op drift, gevolgd door Stiefzoon op de Adehoeve van Clemens Wisse. De derde roman is een gouden ouwe van Mien van 't Sant: Zwarte Mart. De korte verhalen zijn ... bol.com | Jubileumomnibus 133 | 9789020534672 | Boeken ... . De derde roman is een gouden ouwe van Mien van 't Sant: Zwarte Mart. De korte verhalen zijn van Marleen Schmitz ... Get this from a library! Jubileumomnibus 124.. [Gerda van Wageningen; Jos van Manen-Pieters; Mien van 't Sant; Christine Groeneweij; Julia Burgers-Drost;] -- Drie romans en twee korte verhalen. Jubileumomnibus 133 bevat de romans Wensdroom van een kind van Henny Thijssing-Boer, Les in geluk van Nel van der Zee en Jenny's keuze van Anke de Graaf. De korte verhalen zijn Wakeup call van Martin Scherstra en Valse vrienschap van Olga van der Meer. Drie romans, twee korte verhalen, één Jubileumomnibus 127! Jubileumomnibus 127 barst bijna uit zijn voegen van de verhalen. Allereerst Als ik jou niet had van Gerda van Wageningen, over een meisje dat een minderwaardigheidscomplex heeft over haar uiterlijk. Stem uit het verleden van Henny Thijssing-Boer gaat over twee hartsvriendinnen die verliefd worden op dezelfde man. Jubileumomnibus 123 opent met In de schaduw van de toekomst van Henny Thijssing-Boer. Vervolgens is opgenomen Rozen staan in volle bloei van Julia Burgers-Drost. De laatste roman is van Karin Peters: Iets van waarde. De populaire auteurs Mattie Scherstra-Lindeboom en Gerda van Wageningen leveren hun bijdrage met de korte verhalen De brief en De dolle dokter. Jubileumomnibus 126 bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Jubileumomnibus 124 Gerda Van Wageningen, Jos van Manen Pieters, Mien van 't Sant, Christine Groeneweij, Julia Burgers-Drost Westfriesland Literatuur, spanning en romantiek. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Tussen het onkruid bloeit de ... Jubileumomnibus 126 met drie romans en twee korte verhalen om heerlijk bij weg te dromenHet succesrecept voor vele uren leesplezier, met Julia Burgers-Drost, Henny Thijssing-Boer, Leni Saris, Margreet van Hoorn en Gerda van Wageningen. Wij werk...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerda van Wageningen
DIMENSIE
3,75 MB
BESTANDSNAAM
Jubileumomnibus 124.pdf

OMSCHRIJVING

Tussen het onkruid bloeit de liefde van Gerda van Wageningen is de eerste roman in deze Jubileumomnibus 124. Zij wordt gevolgd door Jos van Manen Pieters met Een nest vol tuinfluiters en Mien van 't Sant met Hoeve de Terp. De korte verhalen gaan alle feestdagen af: Andra Groenhof schreef Als Pasen en Pinksteren op één dag vallen, terwijl van Julia Burgers-Drost het verhaal Kerstavond is opgenomen.

Wil je het boek lezen?Jubileumomnibus 124 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerda van Wageningen. Lezen Jubileumomnibus 124 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN