Radicaal vergeven

Radicaal vergeven - Colin C. Tipping | Fthsonline.com

...en andere, spirituele kijk op het leven, v ... Radicaal vergeven | Tipping, Colin C. | ruimte maken voor ... ... ... Sinds ik kennis maakte met radicaal vergeven, merk ik dat ik heel anders tegen dingen aankijk. Ik raak nog wel van streek, maar dan kom ik er toch sneller overheen dan vroeger. Van klagen en zeuren en ging ik naar af en toe mopperen en de laatste tijd zelfs naar glimlachen! Lisa Vergeven is vooral een kwestie van perspectief. Op het moment dat je je slachtoffer voelt van iets of iemand, ben je gekwetst, heb je verdriet, wil je wraak nemen, ben je kwaad. Of je stopt je gevoelens diep, diep weg. ... Radicaal vergeven eBook door Colin C. Tipping ... ... . Of je stopt je gevoelens diep, diep weg. \\n \\n Radicaal Vergeven daagt ons uit onze waarneming van de wereld en onze interpretaties van wat ons in ons leven overkomt, radicaal te veranderen. Zou het ... Vergeven is vooral een kwestie van perspectief. Op het moment dat je je slachtoffer voelt van iets of iemand, ben je gekwetst, heb je verdriet, wil je wraak nemen, ben je kwaad. Of je stopt je gevoelens diep, diep weg. Radicaal Vergeven daagt ons uit onze waarneming van de wereld en onze interpretaties van wat ons in ons leven overkomt, radicaal te veranderen. Zou het zo kunnen zijn dat we in ... Vergeven is vooral een kwestie van perspectief. Op het moment dat je je slachtoffer voelt van iets of iemand, ben je gekwetst, heb je verdriet, wil je wraak nemen, ben je kwaad. Of je stopt je gevoelens diep, diep weg. Radicaal Vergeven daagt ons uit onze waarneming van de wereld en onze interpretaties van wat ons in ons leven overkomt, radicaal te veranderen. Zou het zo kunnen zijn dat we in ......

INFORMATIE

AUTEUR
Colin C. Tipping
DIMENSIE
6,72 MB
BESTANDSNAAM
Radicaal vergeven.pdf

OMSCHRIJVING

Vergeven is vooral een kwestie van perspectief. Op het moment dat je je slachtoffer voelt van iets of iemand, ben je gekwetst, heb je verdriet, wil je wraak nemen, ben je kwaad. Of je stopt je gevoelens diep, diep weg. Radicaal Vergeven daagt ons uit onze waarneming van de wereld en onze interpretaties van wat ons in ons leven overkomt, radicaal te veranderen. Zou het zo kunnen zijn dat we in ons leven die mensen en situaties aantrekken die ons helpen leren en groeien, zodat we wonden kunnen helen en situaties kunnen transformeren? Dit perspectief betekent een ongelooflijke bevrijding, waarin nieuwe vormen van zingeving, geluk en vrijheid toegankelijk worden. Relaties verdiepen zich en er komt een enorme hoeveelheid creatieve energie vrij. Colin C. Tipping heeft een methode ontwikkeld die eenvoudig is en buitengewoon praktisch. Hij biedt in dit boek de instrumenten aan die iedereen kan toepassen op zijn of haar leven en in verschillende facetten van de maatschappij en de wereld.

Wil je het boek lezen?Radicaal vergeven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Colin C. Tipping. Lezen Radicaal vergeven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN