De kleine prins

De kleine prins - Agnès de Lestrade | Fthsonline.com

...dt als het vaakst ... De Kleine Prins is een school die een veilige plek biedt aan kinderen ... Boekverslag Frans Le petit prince door Antoine de Saint ... ... . Een plek waar zij in een duidelijke structuur hun eigen ontwikkelingsweg kunnen volgen en ongedwongen kunnen leren. Waar ouders leerkrachten kunnen ontmoeten en waar de schoolleiding klaar staat om mee te denken en vragen te beantwoorden. De wijze en betoverende verhalen die de kleine prins vertelt over de planeet waar hij woont met een hooghartige bloem, over de andere planeten die hij bezoekt met hun merkwaardige bewoners en over zijn gevecht met de slechte zaadjes, maken de kleine prins tot een verrukkelijke en onvergetelijke figuur. De Kleine Prins Hilversum De school is onderdeel van Stichting De Kleine Prins. Op onze s ... De kleine prins - Wikipedia ... . De Kleine Prins Hilversum De school is onderdeel van Stichting De Kleine Prins. Op onze school krijgen leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en leerlingen die langdurig ziek zijn, onderwijs, opvoeding en pedagogische begeleiding. De Kleine Prins Utrecht Blauwe Vogelweg 11 3585 LK Utrecht 030 - 2529393 KvK-nummer: 30185516 RSIN: 811990126 Home Home Menu Zoek. Zoeken Annuleren ... De Kleine Prins is verliefd op een roos van zijn eigen planeet, een roos die eruit ziet zoals alle rozen op Aarde. Maar zijn roos is uniek omdat hij deze gekozen heeft. Zoals de vos het zegt: 'We kunnen alleen met ons hart zuiver zien, de essentie is onzichtbaar voor het oog'. De Kleine Prins denkt instinctief, met zijn hart. De kleine prins zet zo zijn vraagtekens bij deze manier van leven, want ze zijn nogal eenzaam. De Saint-Exupéry beschrijft zo he...

INFORMATIE

AUTEUR
Agnès de Lestrade
DIMENSIE
12,62 MB
BESTANDSNAAM
De kleine prins.pdf

OMSCHRIJVING

- Een unieke en spectaculaire herwerking van de tijdloze klassieker van Antoine de Saint-Exupéry- Met prachtige, sfeervolle tekeningen vol licht, beweging en fantasie- Nog voor verschijnen al in 8 talen vertaaldHet poëtische verhaal De kleine prins verteld en geïllustreerd door de makers van Het land van de grote woordfabriek."Teken alsjeblieft een schaap voor mij …'De kleine prins van Antoine de Saint-Exupéry is een buitengewoon en tijdloos boek over het mysterie van liefde en vriendschap. En over hoe je groot kan worden zonder het kind in jezelf te verliezen. Agnès de Lestrade en Valeria Docampo herinterpreteren dit meesterwerk op een schitterende manier.

Wil je het boek lezen?De kleine prins in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Agnès de Lestrade. Lezen De kleine prins Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN