De kracht van Nunchi

De kracht van Nunchi - Euny Hong | Fthsonline.com

...een van de bouwstenen van de Koreaanse cultuur, maar voor iedereen toepasbaar ... De kracht van Nunchi - Euny Hong - 9789400511477 | Bruna.nl ... . Het is de kunst van het inschatten wat een specifieke situatie of persoon verlangt. Voor Koreaanse ouders is hun kinderen goede nunchi leren net zo belangrijk als hun leren veilig de weg over te steken. In De kracht van nunchi vertelt Euny Hong hoe ook jij kunt leren je nunchi te verbeteren en verder in het leven te komen. In De kracht van nunchi vertelt Euny Hong hoe ook jij kunt leren je nunchi ... bol.com | De kracht van Nunchi, Euny Hong | 9789400511477 ... ... . In De kracht van nunchi vertelt Euny Hong hoe ook jij kunt leren je nunchi te verbeteren en verder in het leven te komen. Reacties op De kracht van Nunchi. Op ons blog. AMC staat op punt van faillissement wegens pandemie. Nieuwe Chromecast Ultra heet volgens een lek 'Sabrina' Volgens Euny Hong, Koreaans-Amerikaanse journalist en auteur van De kracht van Nunchi, is deze Koreaanse vaardigheid essentieel in alle sociale situaties. In dit interview vertelt ze over de belangrijkste componenten van Nunchi, zoals in één oogopslag een mentale snapshot maken van jouw omgeving en vliegensvlug contact maken met al je zintuigen. De auteur begint De kracht van Nunchi met een korte uitleg over Zuid-Korea en hoe een klein land in nog geen eeuw tijd zich heeft weten te ontwikkelen van een zeer arm tot een heel welvarend rijk. Met een ongunstige positie tussen China en Japan - te klein om weerstand te bieden aan grote manschappen tijdens oorlogen - werd het gedwongen een minder voor de hand liggende strategie te kiezen. Een oud Koreaans gezegde over de kracht van nunchi luidt: 'Als je een snelle nunchi hebt, kun je garnalen eten in een klooster.' Dit klinkt waarschijnlijk vrij onzinnig, totdat je begrijpt dat de monniken in traditionele Koreaanse boed - dhistische kloosters vegetariërs zijn. In De kracht van nunchi vertelt Euny Hong hoe ook jij kunt leren je nunchi te verbeteren en verder in het leven te komen. Lengte: 167 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld Klanten hebben ook deze producten bekeken. Pagina 1 van 1 Opnieuw beginnen Pagina 1 van 1 ... Nunchi. Een begrip waar ik nog nooit eerder van had gehoord, maar na het lezen van het boek De kracht van nunchi van Euny Hong begreep ik dat iedereen nunchi gebruikt in het dagelijks leven. Nunchi is een van de bouwstenen van de Koreaanse cultuur, maar voor iedereen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Euny Hong
DIMENSIE
8,6 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van Nunchi.pdf

OMSCHRIJVING

Gebruik de Koreaanse skill Nunchi om precies aan te voelen wat een situatie nodig heeftLeer precies aanvoelen wat iemand of een situatie nodig heeft en gebruik dat in je voordeel.Waarom krijgt zij nou die promotie? En waarom begint elk feestje pas als hij er is? En waarom lukt het hén wel om aandacht van de barman te krijgen? Zij hebben uitstekende nunchi, of ze zich daar nu van bewust zijn of niet.Nunchi is een van de bouwstenen van de Koreaanse cultuur, maar voor iedereen toepasbaar. Het is de kunst van het inschatten wat een specifieke situatie of persoon verlangt. Voor Koreaanse ouders is hun kinderen goede nunchi leren net zo belangrijk als hun leren veilig de weg over te steken.In De kracht van nunchi vertelt Euny Hong hoe ook jij kunt leren je nunchi te verbeteren en verder in het leven te komen.

Wil je het boek lezen?De kracht van Nunchi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Euny Hong. Lezen De kracht van Nunchi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN