Duurzaam zijn moet je durven

Duurzaam zijn moet je durven - Hilda Feenstra | Fthsonline.com

...De ultrakorte samenvatting van dit boek: If it is to be, it is up to me ... Duurzaam zijn moet je durven - Hilda Feenstra ... ... . Overige productinformatie: 144 pagina's Duurzaam zijn moet je durven geeft je de kennis, de inspiratie en het hande¬lingsperspectief om thuis, in de samenleving en op je werk stappen te zetten op weg daarnaartoe. De ultrakorte samenvatting van dit boek: If it is to be, it is up to me. Hilda Feenstra (Drachten, 1970) is adviseur, trainer en spreker op het gebied van duurzame ... Duurzaam zijn moet je durven geeft je de kennis, de inspiratie en h ... bol.com | Duurzaam zijn moet je durven | 9789491472985 ... ... ... Duurzaam zijn moet je durven geeft je de kennis, de inspiratie en het handelingsperspectief om thuis, in de samenleving en op je werk stappen te zetten op weg daarnaartoe. De ultrakorte samenvatting van dit boek: If it is to be, it is up to me. Duurzaam zijn moet je durven. Elke dag doen zich kansen voor om een verschil te maken in de wereld. Dit boek helpt je bewuste, proactieve en effectieve keuzes te maken, waarmee je vanuit persoonlijk leiderschap bijdraagt aan een betere wereld, op een manier die bij jou past.Het is allemaal een kwestie van durven. Je moet onder ogen durven zien hoe we er nu voor staan, hoe ons voorbestaan wordt ... Duurzaam zijn moet je durven | ISBN 9789491472992 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Noté /5: Achetez Duurzaam zijn moet je durven de Feenstra, Hilda: ISBN: 9789491472985 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour...

INFORMATIE

AUTEUR
Hilda Feenstra
DIMENSIE
10,3 MB
BESTANDSNAAM
Duurzaam zijn moet je durven.pdf

OMSCHRIJVING

Elke dag doen zich kansen voor om een verschil te maken in de wereld. Dit boek helpt je bewuste, proactieve en effectieve keuzes te maken, waarmee je vanuit persoonlijk leiderschap bijdraagt aan een betere wereld, op een manier die bij jou past. Het is allemaal een kwestie van durven. Je moet onder ogen durven zien hoe we er nu voor staan, hoe ons voorbestaan wordt bedreigd door de manier waarop we omgaan met onze planeet en met elkaar. Er is ook durf voor nodig om te blijven geloven dat het anders kan, ook als je omgeving je (eerst) niet serieus neemt. Om jouw visie te delen op hoe we gezonder, gelukkiger en eerlijker met elkaar kunnen samenleven. En dan moet je in actie durven komen om stap voor stap, samen met andere durfals, deze droom waar te maken. Duurzaam zijn moet je durven geeft je de kennis, de inspiratie en het hande¬lingsperspectief om thuis, in de samenleving en op je werk stappen te zetten op weg daarnaartoe. De ultrakorte samenvatting van dit boek: If it is to be, it is up to me. Hilda Feenstra (Drachten, 1970) is adviseur, trainer en spreker op het gebied van duurzame ontwikkeling. Ze begeleidt organisaties die hoge ambities hebben op het gebied van duurzaam¬heid bij het ontwikkelen van hun visie, strategie en route op weg naar een toekomst waarin zij geen enkele negatieve impact meer hebben op de aarde en al wat daarop leeft.

Wil je het boek lezen?Duurzaam zijn moet je durven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hilda Feenstra. Lezen Duurzaam zijn moet je durven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN