Een verleidelijk voorstel

Een verleidelijk voorstel - Katie Fforde | Fthsonline.com

...o veel meer...' door Katie Fforde - Onze prijs: €19,99 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Samenvattingdwarsligger 486 Katie Fforde Een verleidelijk voorstel Sophie Apperly wordt niet serieus genomen door haar intellectuele familie ... Een verleidelijk voorstel | Boeken ... . Wanneer haar beste vriendin Milly haar uitnodigt om naar New York te komen, besluit ze dat het haar ondankbare f Een verleidelijk voorstel. Sophie Apperly wordt niet serieus genomen door haar intellectuele familie. Wanneer haar beste vriendin Milly haar uitnodigt om naar New York te komen, besluit ze dat het haar ondankbare familie goed zal doen het een poosje zonder haar te stellen. Maar dat is niet de enige reden... In New York kruist haar pad dat van M ... Een verleidelijk voorstel - Katie Fforde - 9789047516224 ... ... . Wanneer haar beste vriendin Milly haar uitnodigt om naar New York te komen, besluit ze dat het haar ondankbare familie goed zal doen het een poosje zonder haar te stellen. Maar dat is niet de enige reden... In New York kruist haar pad dat van Matilda en Luke, haar knappe maar arrogante kleinzoon. Vergelijken - Een verleidelijk voorstel (e-Book) (Katie Fforde) ISBN: 9789047516224 - Sophie Apperly wordt niet serieus genomen door haar intellectuele familie. Wanneer haar beste vriendin Milly haar uitnodigt om naar New York te komen, besluit ze dat… Een verleidelijk voorstel book. Read 460 reviews from the world's largest community for readers. Sophie Apperly wordt niet serieus genomen door haar inte... Een verleidelijk voorstel; Een verleidelijk voorstel E-BOOK Sophie gaat naar Amerika om zichzelf te vinden, maar ze vindt zo veel meer... Katie Fforde. ... Hij doet Sophie een voorstel: hij zal haar helpen met haar geheime missie, als zij iets voor hem doet. Maar is Sophie bereid de prijs te betalen? Specificaties. ISBN-nummer: 9789047516224 Sophie Apperly wordt niet serieus genomen door haar intellectuele familie, die haar praktische instelling regelmatig belachelijk maakt. Wanneer haar beste vriendin Milly haar uitnodigt om naar New York te komen, besluit ze dat het haar ondankbare familiel Een verleidelijk voorstel. Auteur(s) Katie Fforde Vertaler(s) Hanneke van Soest. NUR code(s) 343 Romantiek 302 Vertaalde literaire roman, novelle Imprint(s) Boekerij Dwarsligger Grote Letter Bibliotheek Prisma Dyslexie Van Holkema & Warendorf Uitgever(s) In Een verleidelijk voorstel maken we kennis met Sophie, een Engelse vrouw die helemaal in de ban is van het maken van kleding. Echter vindt haar familie dit maar nutteloos werk. Omdat Sophie het commentaar van haar familie zat is, besluit ze haar beste vriendin Milly in New York op te zoeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Katie Fforde
DIMENSIE
7,79 MB
BESTANDSNAAM
Een verleidelijk voorstel.pdf

OMSCHRIJVING

Sophie Apperly wordt niet serieus genomen door haar intellectuele familie. Wanneer haar beste vriendin Milly haar uitnodigt om naar New York te komen, besluit ze dat het haar ondankbare familie goed zal doen het een poosje zonder haar te stellen. Maar dat is niet de enige reden...In New York kruist haar pad dat van Matilda en Luke, haar knappe maar arrogante kleinzoon. Luke wantrouwt Sophies vriendschap met zijn grootmoeder. Hij doet Sophie een voorstel: hij zal haar helpen met haar geheime missie, als zij iets voor hem doet. Maar is Sophie bereid de prijs te betalen?

Wil je het boek lezen?Een verleidelijk voorstel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katie Fforde. Lezen Een verleidelijk voorstel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN