Familieopstellingen met kinderen en jongeren

Familieopstellingen met kinderen en jongeren - Ingrid Dykstra | Fthsonline.com

...nvoelend beschrijft zij hoe je met de verschillende leeftijdsgroepen te werk gaat en wanneer je beter in groepen of individueel kunt werken ... Familieopstellingen met kinderen en jongeren eBook by ... ... . Dat ga je samen met expert Ingrid Dijkstra bereiken in de opleiding "Familieopstellingen met kinderen en jongeren", ook wel bekend als de opleiding tot Systemisch Kindercoach. De opleiding is bij uitstek geschikt voor 3 doelgroepen: 1. Coaches en trainers die werken met kinderen, jongeren en gezinnen. Familieopstellingen met kinderen en jongeren Ingrid Dykstra. Psychische problemen, eetstoornissen of ander ongewoon gedrag van kinderen e ... Kind in de knel | Familieopstellingen met kinderen en jongeren ... . Familieopstellingen met kinderen en jongeren Ingrid Dykstra. Psychische problemen, eetstoornissen of ander ongewoon gedrag van kinderen en jongeren wijzen op een verstoring van de 'orde' op zielsniveau. Een oplossing van deze problemen komt vaak pas in zicht als het kind op een dieper, onbewust niveau wordt aangesproken. Op 19 en 20 december 2015 organiseert UNLP het seminar 'Kind, Jongere & Balans', over de systemische aanpak van gedragsproblemen bij kinderen en jongeren. Het seminar wordt gegeven door de internationaal gerenommeerde systemisch gezins- en familietherapeut Ingrid Dijkstra , expert op het gebied van familieopstellingen met kinderen en jongeren . Familieopstellingen met kinderen en jongeren Psychische problemen, eetstoornissen of ander ongewoon gedrag van kinderen en jongeren wijzen op een verstoring van de 'orde' op zielsniveau.Een oplossing van deze problemen komt vaak pas in zicht als het kind op een dieper, onbewust niveau wordt aangesproken. Ingrid Dykstra laat aan de hand van vele voorbeelden uit haar praktijk zien dat het werken met familieopstellingen een uitstekende methode is om kinderen en jongeren op dat niveau te benaderen. Sterk invoelend beschrijft zij hoe je met de verschillende leeftijdsgroepen te werk gaat en wanneer je beter in groepen of individueel kunt werken. Familieopstellingen met kinderen en jongeren . Auteur: Ingrid Dykstra Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij EAN / ISBN 9789020260625 (0 reviews) 18. 50. CB: POD (Print on Demand) Levertijd: voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. In winkelwagentje. Samenvatting. Ingrid Dykstra laat in ... Familieopstellingen in groepen met kinderen worden zelden gedaan. Eigenlijk wil je kinderen daar ook helemaal niet mee lastig vallen: de juiste weg om je kind goed te helpen is ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ingrid Dykstra
DIMENSIE
5,56 MB
BESTANDSNAAM
Familieopstellingen met kinderen en jongeren.pdf

OMSCHRIJVING

Ingrid Dykstra laat in Familieopstellingen met kinderen en jongeren zien hoe je - in groepsverband of individueel - met verschillende leeftijdsgroepen te werk gaat.Psychische problemen, eetstoornissen of ander ongewoon gedrag van kinderen en jongeren wijzen op een verstoring van de 'orde' op zielsniveau.Een oplossing van deze problemen komt vaak pas in zicht als het kind op een dieper, onbewust niveau wordt aangesproken. Ingrid Dykstra laat aan de hand van vele voorbeelden uit haar praktijk zien dat het werken met familieopstellingen een uitstekende methode is om kinderen en jongeren op dat niveau te benaderen. Sterk invoelend beschrijft zij hoe je met de verschillende leeftijdsgroepen te werk gaat en wanneer je beter in groepen of individueel kunt werken. Psychologen, kinderen- en gezinstherapeuten krijgen waardevolle suggesties voor het werken met de systemische gezinstherapie. Ouders wordt in dit boek een heel andere kijk geboden op de problemen van hun kinderen.

Wil je het boek lezen?Familieopstellingen met kinderen en jongeren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ingrid Dykstra. Lezen Familieopstellingen met kinderen en jongeren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN