Hoe plan ik mijn huiswerk?

Hoe plan ik mijn huiswerk? - Marije Kuin | Fthsonline.com

...periode. Ein-de-lijk laat ik zien hoe ik een planning maak en mijn huiswerk doe voor school! ... Hoe plan ik mijn huiswerk? | Marije Kuin - Doorbraak winkel ... ... hoe ik PLAN en LEER ★ Liv Catharina - Duration: 7:32. Liv Catharina 4,380 views. 7:32. Hoe plan ik mijn huiswerk? (Paperback). Leer effectief school- en huiswerk plannen en maken;;;Voor begeleiders is bij dit werkboek een gratis... OMSCHRIJVING. Hoe plan ik mijn huiswerk? 1e druk is een boek van Marije Kuin uitgegeven bij Lannoo Campus. ISBN 9789401418652 Leer effectief school- en huiswerk plannen en maken;;;Voor begeleiders i ... Hoe plan ik mijn huiswerk? | Het Leerhuis ... . ISBN 9789401418652 Leer effectief school- en huiswerk plannen en maken;;;Voor begeleiders is bij dit werkboek een gratis handleiding te verkrijgen onder 'Downloads'. Het werkboek Hoe plan ik mijn huiswerk? is speciaal ontwikkeld voor jongeren die op een actieve manier willen leren hoe ze hun huiswerk handig kunnen plannen en uitvoeren. Bij deze werkwijze wordt rekening gehouden met je eigen voorkeuren, behoeftes en mogelijkheden. Inhoud. In de 1-daagse workshop leren de cursisten het werkboek Hoe plan ik mijn huiswerk te gebruiken voor verschillende doeleinden. Aangezien veel scholieren moeite hebben motivatie te vinden om aan hun huiswerk te werken, zal er veel aandacht worden besteed aan de motiverende technieken die aan het werkboek zijn toegevoegd. Sessie 6: Huiswerk plannen: wanneer heb ik tijd voor huiswerk en hoe maak ik gebruik van mijn concentratietijd. Sessie 7: Hulp van een gezinslid/vriend(in) bij plannen en organiseren. Sessie 8: Het maken van een volhoudplan. Ouder 3: OPTIONEEL Positieve communicatie met de adolescent. Sessie 9: OPTIONEEL Positieve communicatie met de adolescent. Het werkboek Hoe plan ik mijn huiswerk? is speciaal ontwikkeld voor jongeren die op een actieve manier willen leren hoe ze hun huiswerk handig kunnen plannen en uitvoeren. Bij deze werkwijze wordt rekening gehouden met je eigen voorkeuren, behoeftes en mogelijkheden. Huiswerk maken. Ook al klagen je ouders waarschijnlijk over hoe moeilijk zij het ooit op school hadden, scholieren hebben tegenwoordig meer huiswerk dan ooit. Dat huiswerk hoeft echt geen problemen voor je op te leveren. Als je leert hoe... TRAINING. HOE PLAN IK MIJN HUISWERK De training Hoe plan ik mijn huiswerk? is speciaal ontwikkeld voor huiswerkbegeleiders, pubercoaches en mentoren die werken met jongeren van 12 tot 18 jaar met ... Het werkboek Hoe plan ik mijn huiswerk? is speciaal ontwikkeld voor jongeren die op een actieve manier willen leren hoe ze hun huiswerk handig kunnen plannen en uitvoeren. Bij deze werkwijze wordt rekening gehouden met je eigen voorkeuren, behoeftes en mogelijkheden....

INFORMATIE

AUTEUR
Marije Kuin
DIMENSIE
12,21 MB
BESTANDSNAAM
Hoe plan ik mijn huiswerk?.pdf

OMSCHRIJVING

Leer effectief school- en huiswerk plannen en maken;;;Voor begeleiders is bij dit werkboek een gratis handleiding te verkrijgen onder 'Downloads'. Huiswerk maken is een vak apart. Het werkboek Hoe plan ik mijn huiswerk? is speciaal ontwikkeld voor jongeren die op een actieve manier willen leren hoe ze hun huiswerk handig kunnen plannen en uitvoeren. Bij deze werkwijze wordt rekening gehouden met je eigen voorkeuren, behoeftes en mogelijkheden. Hoe stel je doelen? Waar en wanneer werk je het best? En hoe blijf je gemotiveerd? Je zult allerlei nieuwe trucs leren en uitproberen, zodat je steeds beter weet wat wel en niet goed werkt bij jou.De oefeningen in dit boek zijn wetenschappelijk onderzocht aan de Universiteit van Amsterdam en bewezen effectief om te leren plannen, organiseren en gemotiveerd te blijven. Een onmisbaar hulpmiddel voor huiswerkbegeleiders, mentoren, leerlingbegeleiders en studiecoaches.

Wil je het boek lezen?Hoe plan ik mijn huiswerk? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marije Kuin. Lezen Hoe plan ik mijn huiswerk? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN