Met inkt uit de veren

Met inkt uit de veren - Bas Geeraets | Fthsonline.com

...rukt. Dit was overigens lang niet altijd succesvol ... Met inkt uit de veren | Boeken ... . De bekendste voorloper van de huidige vulpen is de ganzenveer. Door de log, het uiteinde van de ganzenveer, uit te snijden werd de dikte van de penpunt gevormd. Het was belangrijk om één van de eerste vijf veren van de vleugel van 11-okt-2018 - Bekijk het bord "Tekenen met inkt" van lennyvermeylen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Inkt, Tekenen, Veer schilderij. Bekijk onze veren pen ganzenveer selectie voor d ... Met inkt uit de veren | Palmslag Uitgeverij ... . Bekijk onze veren pen ganzenveer selectie voor de allerbeste unieke of custom handgemaakte items uit onze shops. ... Kalligrafie Dip Pen, veren pen, Black Feather Dip ganzenveer, veer nib pen, Quill-Pen met zwarte inkt, bruiloft pen, unieke pen, inktfles ... Het ziet er naar uit dat je al een account hebt! Dompel de penpunt volledig in een pot met inkt, waarbij je het gat aan de achterkant van de penpunt onderdompelt. Draai het uiteinde van de pen met de klok mee om inkt in het reservoir te trekken. Wanneer het reservoir vol is haal je de pen uit de inkt. Draai de zuiger weer tegen de klok in en laat enkele druppels inkt terug in de inktpot vallen....

INFORMATIE

AUTEUR
Bas Geeraets
DIMENSIE
3,11 MB
BESTANDSNAAM
Met inkt uit de veren.pdf

OMSCHRIJVING

In Met inkt uit de veren gaan prachtige gedetailleerde vogeltekeningen vergezeld van pure, korte gedichten. Elke vogel heeft het in zich om zo van het papier weg te vliegen, de wijde wereld in, maar laat zich exact op dat moment nog even vangen. Uit de bijbehorende poëzie spreekt urgentie. De continuïteit van twijfel, opnieuw beginnen, perfectionisme en verwondering zijn terugkerende thema's.

Wil je het boek lezen?Met inkt uit de veren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bas Geeraets. Lezen Met inkt uit de veren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN