The Diabolic

The Diabolic - S.J. Kincaid | Fthsonline.com

...sks her scientist boyfriend to destroy the violent spirit, that paranormal experts are too frightened to take on ... Recensie van Naomive over The diabolic | Hebban.nl ... . The Diabolic is een boek waar je even in moet komen. Doordat er in het begin al verschillende personages geïntroduceerd worden die ook nog eens geen standaardnamen hebben. Hierdoor was het af en toe even terugzoeken wie, wie was. Horror / Sciencefiction film geregisseerd door Alistair Legrand. Met Ali Larter, Merrin Dungey en Patrick Fischler. The Diabolic (The Diabolic, #1), The Empress (The Diabolic, ... The Diabolic eBook door S. J. Kincaid - 9781481472692 ... ... . Met Ali Larter, Merrin Dungey en Patrick Fischler. The Diabolic (The Diabolic, #1), The Empress (The Diabolic, #2), and The Nemesis (Diabolic, #3) The Diabolic is een boek met een lastig begin door verschillende benamingen waar je teveel bij na moet denken. Jammer is ook dat het boek in de ruimte blijkt af te spelen, maar dat er niet genoeg mee gedaan wordt, waardoor het verhaal net zo goed op aarde af had kunnen spelen. The diabolic. Nemesis lijkt een doodgewoon meisje, maar niets is minder waar. Ze is een Diabolic, gemaakt om te doden. Op jonge leeftijd wordt ze gekocht door een adellijke familie om hun dochter Sydonia te beschermen - zo nodig met haar leven. Als Sydonia zich moet melden aan het hof van de keizer, die duidelijk kwaad in de zin heeft, neemt Nemesis haar plaats in. Niemand mag ontdekken wie ... Bestel The Diabolic van S.J. Kincaid. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd A Diabolic is ruthless. A Diabolic is powerful. A Diabolic h...

INFORMATIE

AUTEUR
S.J. Kincaid
DIMENSIE
5,60 MB
BESTANDSNAAM
The Diabolic.pdf

OMSCHRIJVING

Nemesis lijkt een doodgewoon meisje, maar niets is minder waar. Ze is een Diabolic, gemaakt om te doden. Op jonge leeftijd wordt ze gekocht door een adellijke familie om hun dochter Sydonia te beschermen – zo nodig met haar leven. Als Sydonia zich moet melden aan het hof van de keizer, die duidelijk kwaad in de zin heeft, neemt Nemesis haar plaats in. Niemand mag ontdekken wie en wat ze werkelijk is. Maar dan ontmoet ze Tyrus, de toekomstige opvolger van de keizer. Is het wel waar wat haar altijd is verteld? Hebben Diabolics dan toch gevoel, ergens diep vanbinnen?

Wil je het boek lezen?The Diabolic in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S.J. Kincaid. Lezen The Diabolic Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN