Tussentijd

Tussentijd - Erik Hensel | Fthsonline.com

...elfstandig naamwoord uitspraak: tus-sen-tijd 1 ... Kees van Kootens verlangen naar de tussentijd | Trouw ... . tijd tussen de ene en de andere gebeurtenis in ♢ in die tussentijd kon hij ontsnappen 2. opgenomen tijd waarin een bepaalde afstand is afgelegd, vóór de eindtijd ♢ de schaatser had bij 4500 meter een tussentijd van vier minuten Zelfstandig naamwoord: tus-sen-t... WO 24 JUN, 20.30 UUR - TUSSENTIJD #5 HOOPKRACHT De tijd haalt ons al maanden aan alle kanten in. Onze houvast, de feiten, waarmee we voor Cov ... Synoniemen van tussentijd; ander woord voor tussentijd ... ... . Onze houvast, de feiten, waarmee we voor Covid-19 de toekomst leken te voorspellen, gelden niet meer. Andere feiten, die er al die tijd al waren, maar die ver van ons bed leken, onhaalbaar zelfs, bewezen ineens hun essentie. Een tussentijd. En we proberen onze vinger in de lucht te steken om te voelen; is dit een stilte na de storm of juist vóór de storm? Juist nu we grote behoefte hebben aan verhalen, mis ik de kunstwerken uit de Rabo Kunstcollectie het meest. Het zijn de donkerste dagen van het jaar. Ik lig in bed, mijn wekker begint langzaam licht te geven. Ik slaap nog diep, maar een bekend geluid trekt mij ruw uit de sluimers van mijn ontspannen wereld. Het moment tussen niets en alles moeten. De enige wereld waarin ik volkomen vrij en mijzelf kan zijn. Dit dagelijks verstoren van ontwaken in mijn eigen wereld irriteert tot diep...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Hensel
DIMENSIE
9,76 MB
BESTANDSNAAM
Tussentijd.pdf

OMSCHRIJVING

Tussentijd van Erik Hensel is een bijzondere en ontroerende roman over twee broers en hun zoektocht naar geluk.In Tussentijd krijgt de succesvolle jonge zakenman Damian de schok van zijn leven als hij zijn broer Paul op tv ziet. Paul is op zijn vijftiende het verstikkende milieu thuis in Nederland ontvlucht en heeft sindsdien niets meer laten horen. Damian neemt een rigoureuze beslissing en stapt op het vliegtuig: hij gaat zijn broer opzoeken.Wanneer hij aankomt, is de man die hij treft heel anders dan hij had verwacht. Paul is terminaal ziek, maar blijkt gelukkiger te zijn dan ooit. En hoewel Damian verhaal komt halen, is hij niet degene met de vragen. Paul houdt hem een spiegel voor en stelt confronterende vragen over liefde, succes en geluk.

Wil je het boek lezen?Tussentijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Hensel. Lezen Tussentijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN