Berichten uit het hiernamaals van Billy

Berichten uit het hiernamaals van Billy - Annie Kagan | Fthsonline.com

... bestsellerlijst spiritualiteit bij Amazon en heeft daar meer dan 2000 lezersreacties! Nadat Billy is overleden zoekt hij contact met zijn zus Annie ... 1001 Gedichten & Gedichtjes - Gedicht 'Bericht uit het ... ... . Berichten over het hiernamaals van Billy - 3e druk. Auteur • Annie Kagan. Nadat Billy is overleden zoekt hij contact met zijn zus Annie. Die gelooft eerst niet wat haar overkomt, maar ze krijgt een reeks bewijzen dat het wel degelijk haar broer is. Hij geeft aan dat het zijn taak is om samen met haar een boek te schrijven over het hiernamaals. Berichten uit het hiernamaals van Billy Hoe mijn 'onmogelijke' broer me liet weten dat er leven na de dood is Wordt in 14 landen vertaald en staat ... Amazon.it: Berichten over het hiernamaals van Billy: hoe ... ... . Berichten uit het hiernamaals van Billy Hoe mijn 'onmogelijke' broer me liet weten dat er leven na de dood is Wordt in 14 landen vertaald en staat # 6 op de bestsellerlijst spiritualiteit bij Amazon en heeft daar meer dan 2000 lezersreacties! Nadat Billy is overleden zoekt hij contact met zijn zus Annie. Berichten uit het hiernamaals van Billy Hoe mijn 'onmogelijke' broer me liet weten dat er leven na de dood is Wordt in 14 landen vertaald en staat # 6 op de bestsellerlijst spiritualiteit bij Amazon en heeft daar meer dan 2000 l...

INFORMATIE

AUTEUR
Annie Kagan
DIMENSIE
7,21 MB
BESTANDSNAAM
Berichten uit het hiernamaals van Billy.pdf

OMSCHRIJVING

Berichten uit het hiernamaals van BillyHoe mijn 'onmogelijke' broer me liet weten dat er leven na de dood isWordt in 14 landen vertaald en staat # 6 op de bestsellerlijst spiritualiteit bij Amazon en heeft daar meer dan 2000 lezersreacties!Nadat Billy is overleden zoekt hij contact met zijn zus Annie. Die gelooft eerst niet wat haar overkomt, maar ze krijgt bewijzen dat het weldegelijk haar broer is, die het grootste deel van zijn leven op aarde verslaafd was. Het is zijn taak om samen met haar een boek te schrijven over het hiernamaals. De inhoud van zijn berichten is verbluffend, geestverruimend, troostrijk en vervuld van een diepe liefde. Dit boek geeft nieuw zicht op ons leven na de dood en verandert je leven voorgoed!Ik kijk naar beneden op de aarde en ze is ver weg. Het lijkt alsof er een gat in de lucht zit, een gat tussen onze twee werelden. Ik kan erdoorheen kijken en jou zien. Ik weet hoe verdrietig je bent over mijn dood. Verdrietig doet geen recht aan hoe je je voelt. Compleet verloren lijkt er meer op. Maar de dood is niet zo erg als je denkt dat hij is, schat. Tot dusver is het erg prettig. Het kan niet beter, echt waar. Probeer de dood niet te serieus te nemen. Eigenlijk moet je het leven ook niet te serieus nemen. Je zou meer plezier moeten maken. Dat is een van de geheimen van het leven. Wil je een ander geheim weten? Afscheid nemen is ook niet zo erg als het lijkt, omdat we elkaar weer tegenkomen.Annie Kagan schreef al vanaf haar jonge jaren werkzaam als singer/songwriter en ze trad als zangeres op in cafés en clubs in New York. Na haar leven in de muziek legde ze zich toe op chiropractie en opende haar eigen praktijk in Manhattan. Het contact met haar overleden broer gaf weer een grote verandering in haar leven en ze keerde uiteindelijk terug in de muziekwereld. Website: www.anniekagan.com.

Wil je het boek lezen?Berichten uit het hiernamaals van Billy in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annie Kagan. Lezen Berichten uit het hiernamaals van Billy Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN