Codenaam Villanelle

Codenaam Villanelle - Luke Jennings | Fthsonline.com

...lanelle against "dowdy but dogged MI5 agent" Eve Polastri, the two women "battling it out at a distance" as Polastri seeks clues ... Codenaam Villanelle - Boek Luke… - voor €17,99 ... ... Recensie: Codenaam Villanelle - Luke Jennings. Luke Jennings heeft met zijn boek Codenaam Villanelle de basis geschreven voor de tv-serie Killing Eve, die op dit moment op de televisie te zien is.. In Codenaam Villanelle lezen we het verhaal van Villanelle.Zij is een huurmoordenares die verschillende opdrachten krijgt om belangrijke mensen te vermoorden. Geschreven bij Codenaam Villanelle. Het boek begint met een introductie tot Villanelle die een heel interessant personage beloo ... Codenaam Villanelle | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Geschreven bij Codenaam Villanelle. Het boek begint met een introductie tot Villanelle die een heel interessant personage belooft te vormen. Het boek zijn allemaal korte verhalen, korte stukjes uit het leven van Villanelle en Eve. Dit soort boeken maakt het soms moeilijk om voeling te krijgen met de personages en dat was in dit geval ook zo. Luke Jennings schreef vier korte e-book-novelles over een bloedmooie, volstrekt gewetenloze moordenares met codenaam Villanelle. Een mysterieus gezelschap van twaalf machtige mannen zet haar in zodra iemand waar ook ter wereld hun controle ...

INFORMATIE

AUTEUR
Luke Jennings
DIMENSIE
6,44 MB
BESTANDSNAAM
Codenaam Villanelle.pdf

OMSCHRIJVING

Villanelle is een van de meest getalenteerde huurmoordenaars ter wereld, een psychopate wier hang naar luxe alleen wordt overtroffen door haar liefde voor het moorden. Maar als ze een Russische politicus omlegt, krijgt ze een formidabele tegenstander: Eve Polastri, ogenschijnlijk een doodnormale vrouw, stiekem een gedreven, hyperintelligente geheim agente, die niet zal rusten voor ze Villanelle kan stoppen.Een internationaal kat-en-muisspel volgt, waarbij Eve en Villanelle geconfronteerd worden met corrupte regeringen, machtige criminele organisaties, en vooral met elkaar.

Wil je het boek lezen?Codenaam Villanelle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luke Jennings. Lezen Codenaam Villanelle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN