De holistische reis

De holistische reis - Dennis van Miltenburg | Fthsonline.com

...an grol: De holistische reis is een compleet boek over de mens in zijn totaliteit ... De Holistische reis door Dennis van Miltenburg ... . Dennis van Miltenburg heeft door wat hij heeft meegemaakt in zijn leven een zoektocht ondernomen naar het wezenlijke van de mens. Uiteindelijk heeft hij al zijn kennis en informatie bij elkaar gebracht in dit boek en tevens een bedrijf opgericht, genaamd Holistic Movement. Het boek De holistische reis, geschreven door Dennis van Miltenburg, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bestel De holistische reis ... De holistische reis PDF Online | BANK72 PDF ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bestel De holistische reis van Dennis van Miltenburg. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De Holistische reis | ISBN 9789463384063 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De holistische reis. Wie ben jij nou werkelijk? Je bent een ziel, behuisd in een lichaam dat vervolgens met de geest gedachtes kan creëren. Maar hoe werkt dit allemaal? Hoeveel weet je eigenlijk over het lichaam, de geest en de ziel en hoe zijn ze met elkaar verbonden? ... Hoeveel weet je eigenlijk over het lichaam, de geest en de ziel en hoe zijn ze met elkaar verbonden? We kom De holistische reis, Dennis van Miltenburg - Pape...

INFORMATIE

AUTEUR
Dennis van Miltenburg
DIMENSIE
12,2 MB
BESTANDSNAAM
De holistische reis.pdf

OMSCHRIJVING

Wie ben jij nou werkelijk? Je bent een ziel, behuisd in een lichaam dat vervolgens met de geest gedachtes kan creëren. Maar hoe werkt dit allemaal? Hoeveel weet je eigenlijk over het lichaam, de geest en de ziel en hoe zijn ze met elkaar verbonden? We komen allemaal op deze aarde zonder handleiding. Niemand van ons kent echt de spelregels van deze werkelijkheid. Er wordt ons verteld wat we moeten denken in plaats van hoe we moeten denken. Bij deze geef ik mijn persoonlijke handleiding over jouw lichaam, geest en ziel. Het is belangrijk dat je een relatie op gaat bouwen met jouw lichaam. Ik ga jou uitleggen waarom jij bent zoals je bent, waarom jouw lichaam is zoals het is. Ook vertel ik je waarom jij je gedraagt zoals je je gedraagt en waarom je voelt wat je voelt. Kortom, je gaat ontdekken wie jij werkelijk bent. Vervolgens ga ik je laten zien hoe jij jezelf eventueel kunt verbeteren, hoe jij kunt groeien. Kortom, ik wil dat je een sterkere relatie op gaat bouwen met jezelf. Je gaat op holistische reis door jouw lichaam, geest en ziel.

Wil je het boek lezen?De holistische reis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dennis van Miltenburg. Lezen De holistische reis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN