De speelgoedman

De speelgoedman - Heleen van den Hoven | Fthsonline.com

...dman' van Heleen van den Hoven (De Crime Compagnie) ... De speelgoedman - Heleen van den Hoven | 9789461094490 ... ... . Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: [email protected] Aansluiten met een eigen exemplaar mag altijd! De deelnemers zijn bekend en de boeken gaan binnenkort op de post. Het Grootste Assortiment van NL Bekijk de Webshop en Bestel Snel! De Scherpste Prijs. Je kunt hier goedkoop PC keys voor o.a. Steam, Origin en Uplay kopen. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortimen ... Winactie: De speelgoedman - Heleen van den Hoven (epub ... ... . Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment gewoon speelgoed en bordspelen. Dit alles scherp geprijsd en snel geleverd. Deze maand verscheen bij Uitgeverij De Crime Compagnie de thriller van Heleen van den Hoven: De speelgoedman. In samenwerking met Uitgeverij De Crime Compagnie mogen wij twee epubs verloten van deze thriller, waarvoor onze hartelijke dank! Het verhaal Na een wortelkanaalbehandeling krijgt Inigo Dubbelman nachtmerries. Zijn leven lijkt te ontsporen, net op het moment dat hij de belangstelling ... Na de recensie van Jeannie en het interview dat Roelant had met Heleen volgt als afsluiter van dit 'SPEELGOED'-dagje bij Perfecte Buren een toffe winactie. In samenwerking met De Crime Compagnie mogen wij een ebook en een fysiek exemplaar van De speelgoedman weggeven.. Uiteraard moet je er een ietsiepietsie voor doen. Wat was het eigenlijke debuut van Heleen van den Hoven? "De speelgoedman" is als loepzuivere psychologische thriller werkelijk totaal anders dan de technisch gerichte thriller "Het CARPA Complot", en is een treffend bewijs van de kennelijke veelzijdigheid van Heleen van den Hoven. Zij heeft met dit boek wederom een grootse prestatie verricht. WIN: 5x de psychologische thriller 'De speelgoedman' Redactie Story. 3.6.2020 6:02. Wanneer de ex van Fee Kastelijn pikante foto's van haar verspreidt, neemt haar collega Inigo Dubbelman het voor haar op. Fee besluit daarop Inigo van zijn saaiheid te verlossen, maar leert een interessantere man kennen dan ze had verwacht. De speelgoedman Heleen van den Hoven Kun ...

INFORMATIE

AUTEUR
Heleen van den Hoven
DIMENSIE
5,45 MB
BESTANDSNAAM
De speelgoedman.pdf

OMSCHRIJVING

Na een wortelkanaalbehandeling krijgt Inigo Dubbelman nachtmerries. Zijn leven lijkt te ontsporen, net op het moment dat hij de belangstelling van Fee Kastelijn heeft gewekt, zijn collega bij transportbedrijf Dubbelman Logistiek. Wanneer Fee besluit Inigo van zijn saaiheid te verlossen, leert ze een interessantere man kennen dan ze had verwacht. Maar wat doet hij in de uren die hij naderhand vergeten is? Al snel vragen ze zich allebei af: Wie is Inigo Dubbelman eigenlijk? De vraag gooit hun levens overhoop. Het antwoord is dodelijk. Met Het CARPA Complot maakte Heleen van den Hoven (1959) in 2019 haar thrillerdebuut bij De Crime Compagnie. Het boek werd enthousiast ontvangen door de pers, NBD Biblion noemt haar "de Jan Terlouw voor volwassenen'.

Wil je het boek lezen?De speelgoedman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Heleen van den Hoven. Lezen De speelgoedman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN