Een Noorse winternacht

Een Noorse winternacht - Karen Swan | Fthsonline.com

...d's largest community for readers. Bo leidt een leven waar vele anderen van dromen ... Een Noorse winternacht, Beoordeling - ThrillZone Leesclub ... . Samen met ... Titel: Een Noorse winternacht Auteur: Karen Swan Uitgeverij: Xander uitgevers B.V. Vertaling: Ireen Niessen Publicatiedatum: 7 november 2019 Aantal bladzijden: 480 Recensie: Heidi Cover Een cover die er voor mij direct uitspringt: de besneeuwde berg, in combinatie met de kraakheldere sterrenhemel en het besneeuwde landschap, met een vrouw die naar het geheel kijkt, zorgt er bij mij voor dat ik ... Een Noorse winternacht. Terug; Vorige; Volgende × Tip een vriend. Typ de naam ... Een Noorse winternacht - Karen Swan - Chicklit ... ... Een Noorse winternacht. Terug; Vorige; Volgende × Tip een vriend. Typ de naam van één of meer vriend(en). Een Noorse winternacht. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Swan, Karen (mode, fictie) Info: ... 3x Een Noorse winternacht - Karen Swan. Bo en Zac, twee verliefde influencers, reizen samen naar Noorwegen om daar de kerstdagen door te brengen. Via social media houden ze hun miljoenen volgers op de hoogte van hun tripje naar het buitenland....

INFORMATIE

AUTEUR
Karen Swan
DIMENSIE
4,88 MB
BESTANDSNAAM
Een Noorse winternacht.pdf

OMSCHRIJVING

Bo leidt een leven waar vele anderen van dromen. Samen met haar vriend Zac krijgt ze betaald om te reizen en haar sprankelende avonturen te delen met haar online volgers. De kerstdagen komen eraan en Bo verheugt zich op hun volgende trip: een reis naar de besneeuwde Noorse fjorden, waar ze een paar weken zullen verblijven in een pittoresk landhuis onder het romantische Noorderlicht.Maar omgeven door de bevroren watervallen en sneeuwwitte bergen komen er scheurtjes in de relatie en drijven er diep verstopte geheimen naar boven. Bo kan de confrontatie met zichzelf niet langer uit de weg: is dit wel wie ze is?

Wil je het boek lezen?Een Noorse winternacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karen Swan. Lezen Een Noorse winternacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN