Godinnen In Elke Vrouw

Godinnen In Elke Vrouw - Jean Shinoda Bolen | Fthsonline.com

...ia. Deze serie artikelen gaat over de vrouwelijke archetypen zoals Jean Shinoda Bolen ze heeft beschreven aan de hand van godinnen uit de Griekse mythologie ... PDF Godinnen Archetypen!! - yoga-saswitha.nl ... . Elke godin vertegenwoordigt een karakterstructuur met goede eigenschappen en valkuilen, eigen schaduwaspecten en een eigen potentieel voor persoonlijke groei. Vrouwen met een eigen aard, een eigen karakter. Dr. Bolen laat zien dat er in elke vrouw typerende karaktertrekken van één of meer godinnen aanwezig zijn. Deze typen godinnen vertegenwoordigen de verschillende krachten en mogelijkheden die de moderne vrouw in zich bergt; mogelijkheden die zij kan ontplooien, ... Jean Shinoda Bolen - Godinnen in elke vrouw, goden in elke ... ... . Deze typen godinnen vertegenwoordigen de verschillende krachten en mogelijkheden die de moderne vrouw in zich bergt; mogelijkheden die zij kan ontplooien, als zij zich ervan bewust wordt. 7 Godinnen in elke vrouw Ontdek de Godinnen in jou. En leer hoe ze tot bloei mogen komen! De 7 Olympische Godinnen vertegenwoordigen elk een bewustzijnsinhoud, die in ieder van ons te herkennen is. In deze workshop wordt niet alleen op een dieper bewustzijn niveau gewerkt , maar krijg je ook kennis aangereikt over 7 […]...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean Shinoda Bolen
DIMENSIE
6,30 MB
BESTANDSNAAM
Godinnen In Elke Vrouw.pdf

OMSCHRIJVING

Hera, Artemis, Demeter, Athene: godinnen uit de Griekse mythologie. Vrouwen met een eigen aard, een eigen karakter. Dr. Bolen laat zien dat er in elke vrouw typerende karaktertrekken van één of meer godinnen aanwezig zijn. Deze typen godinnen vertegenwoordigen de verschillende krachten en mogelijkheden die de moderne vrouw in zich bergt; mogelijkheden die zij kan ontplooien, als zij zich ervan bewust wordt.

Wil je het boek lezen?Godinnen In Elke Vrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean Shinoda Bolen. Lezen Godinnen In Elke Vrouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN