Het absolute perspectief

Het absolute perspectief - Peter Gordijn | Fthsonline.com

...ie onbeschrijflijke eenheid. Wanneer je al eens iets gelezen hebt over non-dualiteit dan is deze definitie vanzelfsprekend ... Het absolute perspectief, Peter Gordijn - Paperback ... ... . Heb je dat (nog) niet, dan wordt de definitie gedurende het lezen vanzelfsprekend. Het voordeel ligt in de soort absolute kwaliteit: het staat er, dus het is waar. Een groot deel van de Bijbel is bijvoorbeeld geschreven in dit perspectief. Het gebruik ervan is tegenwoordig echter vaak een zwaktebod; vooral wanneer er tegelijkertijd gespeeld wordt met andere perspectieven kan het een hinken op twee of meer gedachten zijn. Het absolute perspectief Van verkramping naar vrijheid. Voormalig Apachepiloot Peter Gordijn kijkt in zijn tweede boek n ... Ambulante Hulpverlening GZ - Perspectief GZ ... . Het absolute perspectief Van verkramping naar vrijheid. Voormalig Apachepiloot Peter Gordijn kijkt in zijn tweede boek nog even terug op zijn bestaan als militair bij defensie, waar hij als piloot diverse keren in oorlogsgebied werkte. Het absolute perspectief Van verkramping naar vrijheid. Voormalig Apachepiloot Peter Gordijn kijkt in zijn tweede boek nog even terug op zijn bestaan als militair bij defensie, waar hij als piloot diverse keren in oorlogsgebied werkte. CVO Groeipunt (voorheen Het Perspectief en VSPW) in Gent, Eeklo, Assenede en Deinze heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan cursussen, zowel 's avonds als overdag. Tijdens het zelfonderzoek moet ik continue switche...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Gordijn
DIMENSIE
10,43 MB
BESTANDSNAAM
Het absolute perspectief.pdf

OMSCHRIJVING

Peter GordijnHet absolute perspectiefVan verkramping naar vrijheidVoormalig Apachepiloot Peter Gordijn kijkt in zijn tweede boek nog even terug op zijn bestaan als militair bij defensie, waar hij als piloot diverse keren in oorlogsgebied werkte. Nadat hij uit het leger was gestapt deed een eenheidservaring hem inzien dat de werkelijkheid radicaal anders is dan hij altijd had gedacht. De essentie van zijn bestaan werd hem in dat moment uiterst helder en volkomen logisch. De persoon en het persoonlijke perspectief verdampten tijdens deze glimp van de onbeschrijflijke eenheid van het bestaan.Vanuit dit verschoven perspectief en in heldere en enthousiasmerende schrijfstijl laat de auteur de lezer ervaren hoe:* Je je conditionering kunt leren doorzien* Je antwoorden vindt op de grote levensvragen* Je een einde kunt maken aan innerlijke verkramping* Je een speels en moeiteloos leven kan leidenEen enthousiasmerend en persoonlijk verslag van innerlijke omwentelingHet roer om: van rationeel helikopterpiloot tot mens die het leven neemt zoals het komtInspirerend voor de lezers die op zoek zijn naar een grote verandering in hun leven en een bestaan zonder innerlijke verkramping.

Wil je het boek lezen?Het absolute perspectief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Gordijn. Lezen Het absolute perspectief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN