Leeg en bevrijd

Leeg en bevrijd - H. Thijssen | Fthsonline.com

... voor een make-over. Verwoest en leeg Roermond en Venlo bevrijd Roermond en Venlo, twee Limburgse steden die de afgelopen maanden zwaar geleden hebben onder het oorlogsgeweld, zijn vandaag bevrijd door de Amerikanen ... 75 jaar bevrijding - NOS.nl - Nieuws, Sport en Evenementen ... . 'Leeg en bevrijd' in nieuwe uitgave verschenen 'Ontbijt met non-dualiteit' van Paul van der Sterren; Van Zen naar de Cursus. Een boekbespreking van 'Er moet een betere manier zijn!' van Fokke Slootstra; Boekbespreking Fokke Slootstra, 'Breng je leven op orde'. Boekbespreking 'Onze oorspronkelijke staat' van Hein Thijssen In 2004 interviewde Joop Ha Hoek een bijzonder en innemend mens. Hein Thijssen (1922 - 2008) was jarenlang R.K. monnik en daarna pastor. Op tachtigjari ... bol.com | Leeg en bevrijd | 9789076681498 | H. Thijssen ... ... . Boekbespreking 'Onze oorspronkelijke staat' van Hein Thijssen In 2004 interviewde Joop Ha Hoek een bijzonder en innemend mens. Hein Thijssen (1922 - 2008) was jarenlang R.K. monnik en daarna pastor. Op tachtigjarige leeftijd zegde hij iedere georganiseerde religie en kerk vaarwel. Hoek sprak met hem naar aanleiding van zijn boek 'Leeg en bevrijd, verslag van een mensenleven', een verhaal over ontwaken. De site Leeg en Bevrijd van Win Bück is opgedragen en gewijd aan Hein Thijssen (1922-2008), de RK pastor, die op latere leeftijd kerk en Christendom vaarwel zei en op zijn zoektocht een pijnlijk innerlijk ontwakingsproces aanging. Het resultaat van dit proces was een geheelde mens, leeg van alle cerebrale ballast en volkomen bevrijd. Leeg en bevrijd is het verslag van een pijnlijk innerlijk proces waarin de auteur zijn religieus erfgoed en elk geloof in wereldbeschouwingen is kwijtgeraakt en zich heeft moeten bevrijden van een nog andere, innerlijke terreur. Het resultaat van dit proces is een geheelde mens, leeg van alle cerebrale ballast en volkomen bevrijd. Leeg en bevrijd. Auteur • Hein Thijssen. Leeg en bevrijd is het verslag van een innerlijk proces waarin de auteur op 80-jarige leeftijd zijn religieus erfgoed en elk geloof in wereldbeschouwingen, maar ook zijn ondermijnende innerlijke dialoog kwijt raakt. Het...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Thijssen
DIMENSIE
8,16 MB
BESTANDSNAAM
Leeg en bevrijd.pdf

OMSCHRIJVING

Leeg en bevrijd is het verslag van een innerlijk proces waarin de auteur op 80-jarige leeftijd zijn religieus erfgoed en elk geloof in wereldbeschouwingen, maar ook zijn ondermijnende innerlijke dialoog kwijt raakt. Het resultaat is een geheeld mens, leeg van mentale ballast en volkomen bevrijd. Thijssen beschrijft een mystiek en areligieus proces dat universeel en tijdloos is en waar iedereen vroeg of laat in terecht kan komen. De lezer wordt door diepe inzichten over de menselijke weg en de herkenning geholpen om tot bevrijding te komen. Na een studie filosofie en theologie is Hein Thijssen werkzaam geweest als rooms-katholiek pastor in Canada. Daar heeft hij een studie oosterse filosofie en psychologie afgerond. In Nederland is hij werkzaam geweest als docent gedragswetenschappen.

Wil je het boek lezen?Leeg en bevrijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Thijssen. Lezen Leeg en bevrijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN