Mediteren

Mediteren - Pema Chodron | Fthsonline.com

...ontstond in het westen hernieuwde belangstelling voor meditatie en bewustzijnsverruiming ... Boeddhistische meditatie - Tibetaans boeddhisme ... . Meditatie is nu vooral bekend uit het hindoeïsme en boeddhisme, waarin meditatie een essentiële methode is om de doeleinden die ze beschrijven te bereiken. Bekijk video: mediteren voor beginners en abonneer je op het soChicken kanaal om geen video's te missen. De voor- en nadelen van mediteren. De voordelen zijn duidelijk: Mediteren vermindert stress, angst en haast. Je krijgt het gevoel dat je meer tijd hebt. Mediteren met Yogatv. Op Yogatv vind je me ... Mediteren - wikiHow ... . Je krijgt het gevoel dat je meer tijd hebt. Mediteren met Yogatv. Op Yogatv vind je meer dan 300 yoga- en meditatielessen. Zo kun je meteen beginnen met mediteren: gewoon thuis, wanneer het jou uitkomt, via bijvoorbeeld je computer, smartphone of tablet. Probeer een van de meditatielessen of doe een audio-oefening mee. Mediteren brengt in de eerste plaats ontspanning voor de geest en het lichaam. Door te mediteren geef je je over aan de weldadige verlaging van de frequentie (alfa golven) van je hersengolven en haal je de spierspanning uit je lichaam. Je kan mediteren zowel met de ogen open als gesloten. Als beginner begin je best een meditatie met de ogen gesloten om je ook visueel niet te late...

INFORMATIE

AUTEUR
Pema Chodron
DIMENSIE
12,11 MB
BESTANDSNAAM
Mediteren.pdf

OMSCHRIJVING

Wil je leren mediteren? Dan is dit boek een aanrader: vol basisprincipes en en oefeningenSteeds meer mensen verlangen naar authenticiteit en compassie. Pema Chödrön laat zien dat meditatie een geweldig middel is om hier invulling aan te geven. Met dit boek laat ze de lezers kennismaken met meditatie in al haar facetten. De basisprincipes - van ademhalen tot de juiste houding - komen uitgebreid aan bod. Ook legt ze uit dat moeilijke momenten, gedachten en emoties een opening kunnen zijn naar vriendelijkheid voor onszelf en de ander.

Wil je het boek lezen?Mediteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pema Chodron. Lezen Mediteren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN