Storm over de Duiventil

Storm over de Duiventil - Gerda Ronhaar | Fthsonline.com

...p het platteland over... Gratis inpakservice - Storm over de duiventil - deel 5 - 9789059520790 ... Storm Over De Duiventil , Gerda Ronhaar | Zelf lezen ... ... . Als mevrouw van Til en tante Bets een dagje bij oom Gerrit en tante Dora in Friesland zijn geweest, gebeurt Gerda Ronhaar Storm over de Duiventil. Gedrukt boek . Annemieke wordt verliefd op de ongelovige zoon van de eigenaar van de manege waar zij als vrijwilligster werkt. Het is wederzijds, maar het geloof staat de liefde in de weg. Dan gebeurt er iets ernstigs. Vanaf ca. 13 jaar. Genre Fictie, Protestants milieu Onderwerpen ... (05) STORM OVER DE DUIVENTIL, Ronhaar, Gerda | De Boekenkamer ... . Dan gebeurt er iets ernstigs. Vanaf ca. 13 jaar. Genre Fictie, Protestants milieu Onderwerpen Storm over de duiventil, van Gerda Ronhaar Artikelnummer: 9789059520790. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Gerda Ronhaar - Storm Over De Duiventil - Deel 5 Het boek Storm Over De Duiventil - Deel 5 van de auteur Gerda Ronhaar is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Storm Over De Duiventil - Deel 5" is tweedehands te koop vanaf € 16,95 bij www.deboekenhoeve.nl. Storm over De Duiventil book. Read reviews from world's largest community for readers. Als Annemieke haar...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerda Ronhaar
DIMENSIE
10,1 MB
BESTANDSNAAM
Storm over de Duiventil.pdf

OMSCHRIJVING

Als Annemieke haar zusje helpt bij het in veiligheid brengen van jonge dieren begeeft ze zich op verboden terrein. Ze beleeft benauwde ogenblikken. De eigenaar van het terrein treft hen daar aan en dan krijgt Annemieke het nog benauwder... Annemieke helpt als vrijwilligster mee in de manege in Muurkerken en ze merkt meteen dat ze zich bijzonder aangetrokken voelt tot de stoere en onverzettelijke invaller die komt lesgeven tot de zomer. Annemieke ontdekt al snel dat hij ook meer dan gewone belangstelling heeft voor haar. Ze zou o zo graag de stem van haar hart willen volgen, maar er is nog een stem, vanbinnen, die haar zegt dat ze haar gevoelens voor hem niet moet blijven koesteren. Dat zorgt voor veel strijd. Als mevrouw van Til en tante Bets een dagje bij oom Gerrit en tante Dora in Friesland zijn geweest, gebeurt er iets ernstigs wat als een storm over de Duiventil gaat... Zou deze gebeurtenis ook van invloed zijn op de situatie waarin Annemieke zich bevindt...?

Wil je het boek lezen?Storm over de Duiventil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerda Ronhaar. Lezen Storm over de Duiventil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN