Voor het eerst opa

Voor het eerst opa - Yves Durand | Fthsonline.com

... al voor de derde keer Doorkruiste het onze wegen En hebben we een kleinkind gekregen Deze keer een jongetje, zo lief en klein Een nieuw leven, een nieuw wonder Het lijkt allemaal zo gewoon Maar voor Tamara en Marco Is hun eerste heel bijzonder En hij zal voortaan Sylvana Simons heeft voor het eerst een kleinkind gekregen ... Sylvana Simons voor het eerst oma geworden | RTL Boulevard ... . De BIJ1-politicus en voormalig presentatrice laat dinsdag op Instagram weten dat ze oma is geworden van kleindochter Nalia. Voor het eerst opa alles wat je moet weten om je nieuwe rol met glans te vervullen. Auteur: Yves Durand. Taal: Nederlands 5.0 van de 5. 1 review Delen. Boek omdraaien Inkijkexemplaar. Auteur: Yves Durand. Uitgever: Deltas ... Als u voor de eerste keer oma of opa wordt is dat weer een nieuwe mijlpaal in uw leven. Het is ... Bert van Leeuwen voor het eerst opa geworden | Show | AD.nl ... . Voor het eerst opa alles wat je moet weten om je nieuwe rol met glans te vervullen. Auteur: Yves Durand. Taal: Nederlands 5.0 van de 5. 1 review Delen. Boek omdraaien Inkijkexemplaar. Auteur: Yves Durand. Uitgever: Deltas ... Als u voor de eerste keer oma of opa wordt is dat weer een nieuwe mijlpaal in uw leven. Het is ook een emotionele gebeurtenis: uw kind krijgt een kind, de familietak wordt uitgebreid, er is een nieuwe generatie bij. Wat wordt van u als grootouder verwacht?Dat een grootouder niet automatisch een altijd aanwezige oppas hoeft te zijn blijkt uit de vele reacties op deze site aan Eerst heb je je eigen kinderen een goede start gegeven, ... Opa 'n oma, dé site voor alle grootouders die genieten van het opgroeien van hun kleinkinderen! Lees verder over opa 'n oma - het online magazine voor álle grootouders>>> Volg Opa 'n oma via Facebook. https: ... Pauline (29) en haar man René zijn met Lymée voor het eerst ouders geworden, en vader Bert en zijn vrouw Carla voor het eerst opa en oma. Op dit moment is Bert (5...

INFORMATIE

AUTEUR
Yves Durand
DIMENSIE
9,75 MB
BESTANDSNAAM
Voor het eerst opa.pdf

OMSCHRIJVING

Eerste kleinkind onderweg? Van harte gefeliciteerd - binnenkort behoor je tot de club van trotse grootouders! Je wilt vast elke kans aangrijpen om volop van je kleinkinderen te genieten en de beste opa van de wereld te worden. Dit boek bevat talrijke tips en adviezen om je daarbij te helpen:* Hoe kun je deel uitmaken van het leven van de jonge ouders zonder je op te dringen?* Hoe zorg je voor je kleinkind en vermaak je hem of haar?* Met welk speelgoed of welke gadgets spelen kinderen tegenwoordig graag?* Wat moet je weten als je kleinkind bij jou blijft logeren? Kortom, je vindt hier alle informatie die je nodig hebt om een superopa te worden en je kleinkind gelukkig te maken!

Wil je het boek lezen?Voor het eerst opa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yves Durand. Lezen Voor het eerst opa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN