De jonge Samoerai 4 - De ring van aarde

De jonge Samoerai 4 - De ring van aarde - Chris Bradford | Fthsonline.com

... waarin vakkundig de relevante voorgeschiedenis wordt geschetst ... De ring van de aarde (De jonge samoerai #4) by Chris Bradford ... . De ring van de aarde - De jonge samoerai 4. Door: Chris Bradford. Deel 4; Leeftijdscategorie 10-12 jaar; Boek bevat 256 pagina's; € 18,50. Bestel nu. Gratis verzending. Inpakken voor maar € 0,50. 14 dagen omruilgarantie. op voorraad. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld morgen in huis. Omschrijving Jack Fletcher is terug! Na drie halsbrekende avonturen die hem als samoerai gevormd hebben, is Jack ouder en wijzer. Maar of dat genoeg zal zijn om te overleven?Jack moet vluchte ... De ring van de aarde, Chris Bradford - 9789022559369 ... ... . Maar of dat genoeg zal zijn om te overleven?Jack moet vluchten voor zijn leven. Hij kan alleen nog maar op zijn eigen zwaard vertrouwen en dat zwaard heeft hij hard nodig tegen de machten die hem van alle kanten bedreigen. Op de hielen gezeten door de samoerai hoopt Jack ... Een boek dat de lijn van de serie goed voortzet en een die zeker laat uitkijken naar deel vijf, De Ring van Water. (Stéphanie de Geus) Titel: De ring van aarde (De Jonge Samoerai 4) Auteur: Chris Bradford Pagina's: 265 Leeftijd: +12 ISBN: 978-90-225-5936-9 Uitgeverij: De Boekerij Boek prijs: € 1 Eboek prijs: € nvt De ring van de aarde Chris Bradford. Hoge resolutie versie. ... Als auteur gebruikt hij de 'method-writing'-techniek; voor zijn De jonge samoerai-serie leerde hij bijvoorbeeld iaido (de klassieke zwaardkunst van de samoerai) en karate en haalde hij een zwarte band in Zen Kyu Shin Taijutsu. De jonge Samoerai: De ring van de aarde - Chris Bradford. Jack Fletcher is terug! Na drie halsbrekende avonturen die hem als samoerai gevormd hebben, is Jack ouder en wijzer. Maar of dat genoeg zal zijn om te overleven?Jack moet vluchten voor zijn leven. De jonge Samoerai 4 - De ring van aarde (eBook) Hallo! Op zoek naar een De jonge Samoerai 4 - De ring van aarde-boek geschreven door auteur Chris Bradford? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Onderdeel van de serie De jonge samoerai. Jack Fletcher is terug! Na drie halsbrekende avonturen die hem als ... De ring van de aarde book. Read 83 reviews from the world's largest community for readers. Jack Fletcher is terug! ... Start your review of De ring van de aarde (De jonge samoerai #4) Write a review. Jan 03, 2017 Khurram rated it it was amazing · review of another edition. De jonge samoerai / 4 De ring van de aarde. Auteur: Chris Bradford. Nederlands 256 pagina's. Boekerij Young. augustus 2013. Samenvatting. Jack Fletcher is terug! Na drie halsbrekende avonturen die hem als samoerai gevormd hebben, is Jack ouder en wijzer. Maar of dat genoeg zal zijn om te overleven? Jack moet vluchten voor zijn leven. De jonge samoerai / 4 De ring van de aarde . Evgen13 Kind & Jeugd 21 november 2011. Auteur: Chris Bradford. Nederlands 256 pagina's. Boekerij Young. augustus 2013. Samenvatting ...

INFORMATIE

AUTEUR
Chris Bradford
DIMENSIE
11,36 MB
BESTANDSNAAM
De jonge Samoerai 4 - De ring van aarde.pdf

OMSCHRIJVING

Jack Fletcher is terug! Na drie halsbrekende avonturen die hem als samoerai gevormd hebben, is Jack ouder en wijzer. Maar of dat genoeg zal zijn om te overleven? Jack moet vluchten voor zijn leven. Hij kan alleen nog maar op zijn eigen zwaard vertrouwen en dat zwaard heeft hij hard nodig tegen de machten die hem van alle kanten bedreigen. Op de hielen gezeten door de samoerai hoopt Jack Nagasaki te bereiken, maar in plaats daarvan loopt hij in een hinderlaag en wordt hij gevangengenomen. Zijn ontvoerders nemen hem mee naar een afgelegen bergdorp, dat blijkt te worden geregeerd door ninja's. Jacks enige zorg is nu nog wie hem het eerst zal vermoorden, de samoerai of de ninja's.

Wil je het boek lezen?De jonge Samoerai 4 - De ring van aarde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chris Bradford. Lezen De jonge Samoerai 4 - De ring van aarde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN