De wereld is rond

De wereld is rond - Jean Heylbroeck | Fthsonline.com

... na het lezen van De wereld is rond. de wereld is rond ebook Het boek is ook verkrijgbaar als ebook via Bol ... De wereld rond - Eduboek ... .com en Pelckmans Pro. Via de linken hieronder ga je naar hun websites voor meer informatie. In De wereld is rond gaat Jo Caudron op zoek naar de verbanden tussen elk van deze maatschappelijke transformaties. Hij komt daarbij tot de conclusie dat ze samen een metastorm vormen, een allesoverstijgende reeks van met elkaar verweven perfecte stormen. De omtrek van de Aarde werd voor het eerst rond 240 v.Chr. vastgesteld door Eratosthenes.Eratosthenes wis ... Platte Aarde - Wikipedia ... . De omtrek van de Aarde werd voor het eerst rond 240 v.Chr. vastgesteld door Eratosthenes.Eratosthenes wist dat in Syene (nu Aswan), in Egypte, de Zon recht boven stond bij de zomerzonnewende, terwijl hij schatte dat een schaduw door de Zon bij Alexandrië een schaduw van 1/50e van een cirkel wierp.Hij schatte de afstand van Syene naar Alexandria als 5000 stadia, en schatte de omtrek van de ... In 'De Wereld Is Rond' beschrijft Jo Caudron, gekend internetondernemer en digitale bedrijvendokter bij het Belgische Duval Union Consulting, hoe momenteel in vrijwel alle grote maatschappelijke domeinen en commerciële branches Perfect Storms van (digitale) disruptie opsteken. In de tijd van M...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean Heylbroeck
DIMENSIE
4,30 MB
BESTANDSNAAM
De wereld is rond.pdf

OMSCHRIJVING

Jean Heylbroeck mag zich verheugen in een nog steeds groeiende populariteit. De Vlaamse auteur zeilde de wereld rond met zijn negen meter lange jacht Chartist Lady. Door zijn geëngageerde verteltrant en emotionele beschrijving van hoogte- en dieptepunten is De wereld is rond een klassieker geworden. Nu is deze laatste wereldomzeiling zonder elektronische navigatie opgenomen in de prestigieuze serie Hollandia Dominicus Reisverhalen.Henk Bezemer in Zeilen: Na het lezen had ik direct zin om op reis te gaan en als een schrijver dat weet te bereiken, kan hij voor mij niet meer stuk.Pit de Jonge in Yachting: Een aanrader die populaire tv-avonden zeker zal verdringen.

Wil je het boek lezen?De wereld is rond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean Heylbroeck. Lezen De wereld is rond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN