Het geheim van de farao

Het geheim van de farao - Clive Cussler | Fthsonline.com

...yptisch rijk - machtig en groot als dat. ... Het geheim van de farao, Clive Cussler | 9789044360264 ... ... .. De zoektocht naar Osyris en het geheim van de farao. Escaperoom maar dan anders. Geen sheets, geen cijfercodes, geen sleutels en geen cijfersloten. Dit maakt onze Egyptische escaperoom mooi, speciaal, anders en vooral uitdagend! Geschreven bij Het geheim van de Farao. Het is een mooi geschreven en opgebouwd verhaal. De spanning stijgt langzaam en soms ineens heel snel, waarna het weer iets rustiger verder gaat tot de volgende climax. Ik heb het boek nog niet uit, maar ver ... Het geheim van de farao - Clive Cussler - (ISBN ... ... . Ik heb het boek nog niet uit, maar verheug me er elke avond weer op om verder te kunnen lezen. Het tweede platformspel waarin Suske en Wiske een hoofdrol spelen is gesitueerd in het oude Egypte.Ook de overige zaken die op deze in 1999 verschenen cd-rom staan hebben het voormalige rijk van de far...

INFORMATIE

AUTEUR
Clive Cussler
DIMENSIE
5,2 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van de farao.pdf

OMSCHRIJVING

Kurt Austin krijgt te maken met een schrikwekkende vijand, iemand die een Egyptisch rijk - machtig en groot als dat van de farao's - wil stichten. Daarvoor heeft hij een krachtig wapen in handen, een wapen dat voor de gehele wereldbevolking een bedreiging vormt: Zwarte Mist, een plantenextract dat ontdekt is in de Stad der Doden en waarvan wordt gezegd dat het doden tot leven kan wekken, door in ruil een levend iemand te doden. Kurt en het NUMA-team moeten het om de wereld van de ondergang te redden opnemen tegen Osiris, heerser van de Egyptische onderwereld.

Wil je het boek lezen?Het geheim van de farao in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Clive Cussler. Lezen Het geheim van de farao Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN