Het nieuwsdieet

Het nieuwsdieet - Rolf Dobelli | Fthsonline.com

...aar ik dan wel over blijf nadenken en waar ik dan weer somber van word ... Boeken - Het nieuwsdieet - Boeddhistisch Dagblad ... . Zet jezelf in elk geval op een nieuwsdieet. Eén of twee keer per dag het nieuws checken is echt voldoende. Vaker geeft alleen maar meer onrust. BESTEL HET NIEUWSDIEET - OMGAAN MET DE OVERLOAD AAN INFORMATIE. Sluit je eens dertig dagen af van alle nieuws en ervaar wat dat met je doet. Dat raadt de Zwitserse schrijver Rolf Dobelli de lezers aan van zijn boek 'Het nieuwsdieet - omgaan met een overload aan informatie', dat in januari 2020 verscheen in het Nederlands bij uitgeverij Het Spectrum. U zoekt op product Het nieuwsdieet van Diversen, 9789000368693. Best ... Het nieuwsdieet door Rolf Dobelli (Ebook) - Managementboek.nl ... . U zoekt op product Het nieuwsdieet van Diversen, 9789000368693. Bestel nu online uw producten. Het nieuwsdieet; Dobelli, Rolf; EAN 9789000368693; CB; Spectrum; De RozekruisPers is een internationale uitgeverij met als doel het uitdragen van het gnostiek gedachtegoed. Pentagram boekwinkel voor levende spiritualiteit. Verzendkosten gratis binnen Nederland! 5 Het dertig-dagen-plan 6 Het milde nieuwsdieet 7 Nieuws is irrelevant - deel 1 8 Nieuws is irrelevant - deel 2 9 Nieuws behoort niet tot je competentiecirkel 10 Nieuws beoordeelt risico's verkeerd 11 Nieuws is tijdverspilling 12 Van nieuws krimpt het verstand 13 Nieuws is gif voor het lichaam 14 Nieuws bevestigt onze misvattingen BESTEL HET NIEUWSDIEET - OMGAAN MET DE OVERLOAD AAN INFORMATIE. Sluit je eens dertig dagen af van alle nieuws en ervaar wat dat met je doet. Dat raadt de Zwitserse schrijver Rolf Dobelli de lezers aan van zijn boek 'Het nieuwsdieet - omgaan met een overload aan informatie', dat in januari 2020 verscheen in het Nederlands bij uitgeverij Het Spectrum. Lees „Het nieuwsdieet Omgaan met de overload aan informatie" door Rolf Dobelli verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Nieuws is voor onze hersenen als suiker voor ons lichaam Het dagelijkse nieuws leidt ons af van waar het nu echt om draa... Het nieuwsdieet. Hoge resolutie versie. Rolf Dobelli (1966) is een Zwitserse schrijver en zakenman. Hij studeerde filosofie en bedrijfskunde en werkte als CEO van diverse dochtermaatschappijen van Swiss Air. Zijn boeken worden in ruim veertig landen vertaald. Het dagelijkse nieuws leidt ons volgens auteur Rolf Dobelli van Het Nieuwsdieet af van waar het nu echt om draait, het maakt ons depressief en het laat onze wilskracht verdwijnen. Nu is het moment gekomen om hierbij stil te staan en de juiste stappen te nemen. Een leven zonder een overload aan informatie. Bestel Het nieuwsdieet van Rolf Dobelli. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Ik kreeg 'Het nieuwsdieet' van een goede vriend met wie ik 44 jaar geleden letterlijk in een wieg heb gelegen. Onze vaders waren collega's bij een landelijk dagbl...

INFORMATIE

AUTEUR
Rolf Dobelli
DIMENSIE
4,87 MB
BESTANDSNAAM
Het nieuwsdieet.pdf

OMSCHRIJVING

Nieuws is voor onze hersenen als suiker voor ons lichaamHet dagelijkse nieuws leidt ons af van waar het nu echt om draait, het maakt ons depressief en het laat onze wilskracht verdwijnen. Nu is het moment gekomen om hierbij stil te staan en de juiste stappen te nemen. Een leven zonder een overload aan informatie.Nieuwsfeitjes geven geen representatief beeld van de wereld waarin we leven. Denk daarbij aan de volgende voorbeelden:Terrorisme wordt overschat. Chronische stress is onderschat.De val van Lehman Brothers wordt overschat. Fiscale verantwoordelijkheid is onderschat.Vliegtuigrampen worden overschat. Immuniteit voor antibiotica is onderschat.Daarnaast heeft nieuws weinig tot geen invloed op ons leven en vereist het ook geen denkwerk. We zijn dan ook nooit verzadigd als het gaat om het opnemen van nieuws. In tegenstelling tot het lezen van boeken en achtergrondartikelen kunnen we nieuwsfeitjes onbeperkt tot ons nemen, zoals een zak drop. Rolf Dobelli leeft al vele jaren zonder kranten te lezen en het nieuws te volgen. Volg zijn voorbeeld en je zult merken dat je gelukkiger wordt, helderder denkt, tot waardevollere inzichten komt, betere beslissingen neemt en meer tijd overhoudt voor de belangrijke zaken. Het is absoluut niet makkelijk, maar het is het zeker waard!

Wil je het boek lezen?Het nieuwsdieet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rolf Dobelli. Lezen Het nieuwsdieet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN