Ik wil de maan en andere verhalen

Ik wil de maan en andere verhalen - Jonathan Emmett | Fthsonline.com

..."Wat is dat voor moois?' Die glinsterende bal wil hij wel hebben ... Ik wil de maan en andere verhalen, Jonathan Emmett ... ... . Maar de maan uit de lucht plukken is niet zo eenvoudig als hij denkt! Ik wil de maan en andere verhalen is een bundel van vier prachtige prentenboeken over Mol.. In Ik wil de maan ziet Mol de maan voor het eerst. 'Wat is dat voor moois?' Die glinsterende bal wil hij wel hebben. Maar de maan uit de lucht plukken is niet zo eenvoudig als hij denkt! Ik wil de maan en andere verhalen, van Emmett, Jonathan / Cabban, Vanessa Artikelnummer: 9789000344956. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Het verh ... Bestel Ik wil de maan en andere verhalen van Jonathan ... ... . Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Het verhaal "Ik wil de maan" is nu uitgebracht in een voorleesbundel met drie andere avonturen van Mol en zijn vriendjes Eekhoorn, Egel en Konijn. Een voorleesboek met knusse verhalen over de vertederende diertjes in het bos. Bestel Ik wil de maan en andere verhalen va...

INFORMATIE

AUTEUR
Jonathan Emmett
DIMENSIE
7,91 MB
BESTANDSNAAM
Ik wil de maan en andere verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

Ik wil de maan en andere verhalen is een bundel van vier prachtige prentenboeken over Mol.In Ik wil de maan ziet Mol de maan voor het eerst. "Wat is dat voor moois?' Die glinsterende bal wilhij wel hebben. Maar de maan uit de lucht plukken is niet zo eenvoudig als hij denkt!In Ik wil iets heel moois geven is het buiten koud en nat. Mol blijft het liefst onder de grond, maar hij mist zijn vriendjes. Hoe kan hij bij ze komen?In Ik heb een geheim, ontmoet Mol een leuke muis. Hij vindt haar zo bijzonder dat hij Muis geheim wil houden. Als zijn vriendjes Muis ontmoeten, ontdekt Mol dat het fijn is om geheimen te delen.Mol vindt zijn holletje maar saai en donker.In Ik wil ergens anders wonen gaat hij op zoek naar een leuk en licht huis.

Wil je het boek lezen?Ik wil de maan en andere verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jonathan Emmett. Lezen Ik wil de maan en andere verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN