Leven met ADD

Leven met ADD - Sterre Hunvie | Fthsonline.com

...eel moeite heeft om zijn aandacht ergens bij te houden ... Leven met ADHD | Gezondheidsnet ... . Iemand met ADD is snel afgeleid, is zeer chaotisch, kan volledig opgaan in zijn eigen gedachten, heeft veel stemmingswisselingen en is uitermate creatief. Hij ontdekt dat hij ADD heeft en gaat googelen. Hij vindt veel informatie. Maar toch ontbreekt er iets: het perspectief van de gediagnosticeerde met ADD zelf. Gelukkig is hij ook videograaf (filmmaker). Aan de slag dus! Hij maakte drie videoportretten van ... ADD. Wat is het en hoe kun je er mee omgaan. Een overzicht. ... . Aan de slag dus! Hij maakte drie videoportretten van mensen met ADD waarin ze vertellen over hun leven vóór en na de diagnose ADD. deel 4: Een leven met ADD: Lewis en de diagnose. deel 5: Een leven met ADD: Nu ik het weet en terugkijk op mijn leven. Blog over ADHD add, addvolwassenen, adhd, adhdvolwassenen, awareness, blog, keepingitreal, levenmetadd, lifeblog Berichtnavigatie. Iemand met ADD is snel afgeleid, is zeer chaotisch, kan volledig opgaan in zijn eigen gedachten, heeft veel stemmingswisselingen en is uitermate creatief. Maar hoe gebruik je deze eigenschappen in je dagelijkse leven? En wat kun je allemaal verwachten? Sterre leeft met ADD. Haar echtgenoot en haar zoon hebben de diagnose ADD gekregen. Kinderen met ADD Kinderen met ADD vallen niet zo snel op omdat ze geen druk gedrag vertonen. In tegenstelling tot ADHD kinderen vertonen kinderen met ADD juist eerder passief gedrag. ADD kinderen zijn wat rustiger, dromerig en worden vaak bestempeld als lui. Net als ADHD´ers kunnen ADD kinderen zich niet concentreren op een onderwerp....

INFORMATIE

AUTEUR
Sterre Hunvie
DIMENSIE
11,3 MB
BESTANDSNAAM
Leven met ADD.pdf

OMSCHRIJVING

ADD (Attention Deficit Disorder) is een aandachtstekortstoornis die ervoor zorgt dat iemand veel moeite heeft om zijn aandacht ergens bij te houden. Iemand met ADD is snel afgeleid, is zeer chaotisch, kan volledig opgaan in zijn eigen gedachten, heeft veel stemmingswisselingen en is uitermate creatief. Maar hoe gebruik je deze eigenschappen in je dagelijkse leven? En wat kun je allemaal verwachten? Sterre leeft met ADD. Haar echtgenoot en haar zoon hebben de diagnose ADD gekregen. Na een zoektocht naar antwoorden en oplossingen, heeft ze samen met haar gezin een manier gevonden om ADD een plaats te geven in het dagelijkse leven. Het boek is helder geschreven en aan de hand van voorbeelden levendig gemaakt. Het boek zit boordevol tips voor volwassenen en kinderen die leven met ADD.

Wil je het boek lezen?Leven met ADD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sterre Hunvie. Lezen Leven met ADD Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN