Mindset in het dagelijks leven

Mindset in het dagelijks leven - Jackie Reardon | Fthsonline.com

...aktisch toepasbare handleiding om elke dag bewust de keus te maken ... Download PDF Mindset in het dagelijks leven ... . In 2007 schreven Jackie Reardon en Hans Dekkers 'Mindset voor sporters'. Wil jij je mindset in het dagelijks leven trainen? Dit is vrij simpel maar daarmee nog niet makkelijk om te doen. In deze video krijg je tips en oefeningen over hoe jij je mindset in het dagelijks ... Het bleek dat behalve tennissers ook andere sporters veel profijt hadden van de methode. Dit gold ook voor een breed scala aan mensen binnen het bedrijfs ... mindset in het dagelijks leven - Hans Dekkers ... . Dit gold ook voor een breed scala aan mensen binnen het bedrijfsleven. Zij gaven aan dat het boek hun leven verrijkt had. Dat inspireerde om Mindset breder toepasbaar te maken, namelijk in het dagelijks leven. In het boek Mindset in het Dagelijks Leven word je via een weg van prachtige metaforen en concrete down-to-earth voorbeelden meegenomen in een praktisch toepasbare handleiding om elke dag bewust de keus te maken. In 2007 schreven Jackie Reardon en Hans Dekkers Mindset voor sporters. Lees hieronder alles over je jouw focus in in het dagelijks leven kan vergroten met de topsport mindset Isabelle Feteris. 'Now the battle for gold' klinkt het door de zaal. ' Feteris, she is going to benchpress 107,5kg to move into gold medal position'. Mindset. Een mindset is een manier van denken en een manier om naar jezelf te kijken. Deze manier van denken is bepalend voor hoe je denkt over leren, je kwaliteiten en hoe je reageert op situaties en gebeurtenissen in het dagelijks leven. Mindset in het dagelijks leven - Hans Dekkers, 15 15 x gezien 0 0 x bewaard sinds 18 apr. '19, 00:31. Bewaar ... Mindset oefeningen en tips: De Kracht van Gedachten in de praktijk; Uitstelgedrag afleren? 7 Super simpele technieken! Zo start je een online business in 5 simpele stappen; Mijn Top 10 Zelfhulpboeken Die Je Zeker Niet Mag Missen Mindset in het dagelijks leven op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie ... Mindset in het dagelijks leven....

INFORMATIE

AUTEUR
Jackie Reardon
DIMENSIE
6,63 MB
BESTANDSNAAM
Mindset in het dagelijks leven.pdf

OMSCHRIJVING

Op zoek naar meer evenwichtigheid en een betere mentale balans? Mindset in het Dagelijks Leven beschrijft een praktische en tastbare methode om ontspannen, kalm en met volle aandacht door het leven te gaan. We hebben allemaal last van 'zoemende' en zich herhalende, oordelende gedachtes. Mindset gaat ervanuit dat we kunnen kiezen. In het boek Mindset in het Dagelijks Leven word je via een weg van prachtige metaforen en concrete down-to-earth voorbeelden meegenomen in een praktisch toepasbare handleiding om elke dag bewust de keus te maken.In 2007 schreven Jackie Reardon en Hans Dekkers Mindset voor sporters. Het bleek dat niet alleen tennissers en andere sporters veel profijt hadden van de methode, ook mensen uit diverse beroepsgroepen en het bedrijfsleven gaven aan dat het boek hun leven verrijkt had. Dat inspireerde om Mindset breder toepasbaar te maken, namelijk in het dagelijks leven.

Wil je het boek lezen?Mindset in het dagelijks leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jackie Reardon. Lezen Mindset in het dagelijks leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN