Ongekende overvloed

Ongekende overvloed - K. Eric Drexler | Fthsonline.com

...hiedenis van deze fascinerende technologie, de recente ontwikkelingen en de toekomstige mogelijkheden worden in dit boek beschreven ... Ongekende overvloed (e-Book) - K. Eric Drexler, Eric ... ... . In 'Ongekende overvloed' vertelt K. Eric Drexler hoe nanotechnologie een plaats kreeg in de wetenschap en cultuur, en laat hij zien hoe onze wereld door de steeds snellere ontwikkeling in nanotechnologie hard op weg is om een heel ander aanzien te krijgen. Dankzij fabricage op basis van nanotechnologie, met atomaire bouwstenen die in overvloed aanwezig zijn, zullen we op termijn onbeperkt ... Ongekende overvloed hoe een revolutie in nanotechnologie ons leven ingrijpend zal veranderen. Eric Drexler. Productomschrijving ... bol.com | Ongekende overvloed, Eric Drexler ... ... ... Ongekende overvloed hoe een revolutie in nanotechnologie ons leven ingrijpend zal veranderen. Eric Drexler. Productomschrijving. Nanotechnologie gaat ons leven ingrijpend veranderen. De turbulente geschiedenis van deze fascinerende technologie, de recente ontwikkelingen en de toekomstige mogelijkheden worden in dit boek beschreven. Ongekende overvloed. Nanotechnologie gaat ons leven ingrijpend veranderen. De turbulente geschiedenis van deze fascinerende technologie, de recente... In Ongekende overvloed schetst nanot...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Eric Drexler
DIMENSIE
4,57 MB
BESTANDSNAAM
Ongekende overvloed.pdf

OMSCHRIJVING

In 'Ongekende overvloed' vertelt K. Eric Drexler hoe nanotechnologie een plaats kreeg in de wetenschap en cultuur, en laat hij zien hoe onze wereld door de steeds snellere ontwikkeling in nanotechnologie hard op weg is om een heel ander aanzien te krijgen. Dankzij fabricage op basis van nanotechnologie, met atomaire bouwstenen die in overvloed aanwezig zijn, zullen we op termijn onbeperkt kunnen produceren en tegen veel lagere kosten. Van gezondheid tot voeding, van industrie tot klimaatverandering, de effecten van nanotechnologie zullen volgens Drexler overal voelbaar zijn. Door de radicaal andere productiewijze zullen schaarste, afval en energietekort worden uitgebannen en is ons toekomstbeeld een wereld van ongekende overvloed.K. Eric Drexler wordt als de vader van de nanotechnologie beschouwd. Zijn eerste boek 'Engines of Creation' groeide uit tot een standaardwerk en maakte hem over de hele wereld bekend. Drexler is internationaal een veelgevraagd spreker voor bedrijven, wetenschappers en politici.

Wil je het boek lezen?Ongekende overvloed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Eric Drexler. Lezen Ongekende overvloed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN