Panda & Eekhoorn

Panda & Eekhoorn - Ed Franck | Fthsonline.com

...spelletjes... Maar af en toe hebben ze weleens woorden over wie de winnaar is ... bol.com | Panda & Eekhoorn, Ed Franck | 9789002268717 | Boeken ... . Gelukkig leggen ze het snel weer bij. Zes voorleesverhalen over een onverwoestbare vriendschap. De eekhoorn staat symbool voor argwaan maar ook voor zuiverheid, opmerkzaamheid en speelsheid, vindingrijkheid en de mogelijkheid om snel van richting te veranderen. Ook staat het symbool voor mensen die klaar zijn met werken en met pensioen omdat de eekhoorn de toekomst met mindere tijden zorgvuldig voorbereidt door vooraden aan te leggen maar toch nog tijd heeft om te spelen. 'Panda & Eekhoorn' door Ed Franck - Onze prijs: €15,99 - Vandaag voor 21: ... Draagtijd - Wikipedia ... . 'Panda & Eekhoorn' door Ed Franck - Onze prijs: €15,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis jeugd 4-5 jaar. Marlise Achterbergh & Iris Compiet; Aesopus & Ayano Imai; Henriëtte Albregts & Liesbeth Rood; Anuska Allepuz; Carla Maia de Almeida & André Letria Panda & Eekhoorn. Panda en Eekhoorn zijn de beste vrienden. Ze kunnen niet zonder elkaar. Ze kijken samen naar de maan, gaan samen op reis, maken wandelingen, spelen spelletjes... Maar af en toe hebben ze weleens woorden over wie de winnaar is. Gelukkig leggen ze het snel weer bij. Zes voorleesverhalen over een onverwoestbare vriendschap. Met illustraties van Thé Tjong-Khing. Het boek Panda & Eekhoorn, geschreven door Ed Franck, Tjong-Khing The, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Panda en Eekhoorn dus. Ze kennen elkaar door en door, maken avonturen mee, gaan samen op reis, en durven wel eens kibbelen. Ed Franck slaagt er in de zes verhalen wonderw...

INFORMATIE

AUTEUR
Ed Franck
DIMENSIE
11,49 MB
BESTANDSNAAM
Panda & Eekhoorn.pdf

OMSCHRIJVING

Panda en Eekhoorn zijn de beste vrienden. Ze kunnen niet zonder elkaar.Ze kijken samen naar de maan, gaan samen op reis, maken wandelingen,spelen spelletjes... Maar af en toe hebben ze weleens woorden over wiede winnaar is. Gelukkig leggen ze het snel weer bij.Zes voorleesverhalen over een onverwoestbare vriendschap.Met illustraties van Thé Tjong-Khing.Ed Franck is een veelbekroond en veelzijdig auteur, met meer dan 70 boekenop zijn naam. Hij schrijft voor alle leeftijden, van voorleesverhaaltjes overhervertellingen van sprookjes tot bewerkingen van klassieke teksten zoals desonnetten van Shakespeare.

Wil je het boek lezen?Panda & Eekhoorn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ed Franck. Lezen Panda & Eekhoorn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN