Zomergasten In De Duiventil

Zomergasten In De Duiventil - Gerda Ronhaar | Fthsonline.com

...t veel plezier, maar verheugt zich erop dat haar vriendin Carla in de vakantie een paar weken komt ... Zomergasten in de duiventil | Ronhaar, Gerda ... ... . Jojannekes leven verandert echter heel ingrijpend als ze Pim Bleeker weer ontmoet en moet toegeven dat […] Zomergasten in de Duiventil is het vervolg op De Duiventil en De Duiventil in rep en roer. Dit boek geeft een boeiend beeld van het wel en weer in een groot, christelijk gezin. Het kan uitstekend afzonderlijk worden gelezen. Dit is het derde deel uit de zevendelige serie 'De Duiventil', maar het is zonder problemen zelf ... Zomergasten in de Duiventil van Gerda Ronhaar | Boek en ... ... . Dit is het derde deel uit de zevendelige serie 'De Duiventil', maar het is zonder problemen zelfstandig te lezen. Zomergasten in de duiventil is een boek van Gerda Ronhaar. ISBN 9789059520028 en 301 pagina's. Koop bij Gebr. Koster voor 18,95 euro Zomergasten in de Duiventil is het vervolg op De Duiventil en De Duiventil in rep en roer. Dit boek geeft een boeiend beeld van het wel en wee in een groot, christelijk gezin. Het kan uitstekend afzonderlijk worden gelezen. Gerda Ronhaar - Zomergasten In De Duiventil * Nieuw * - In Herdruk Het boek Zomergasten In De Duiventil * Nieuw * - In Herdruk van de auteur Gerda Ronhaar is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Zomergasten In De Duiventil * Nieuw * - In Herdruk" is tweedehands te koop vanaf € 17,95 bij www.goedeboeken.nl. De Hebban Rank geeft een real-time overzicht van de tienduizend populairste boeken op Hebban. De toplijst wordt elke nacht ververst. Hieronder vind je de historie van de ranking van Zomergasten in de Duiventil van Gerda Ronhaar sinds november 2018. De Duiventil (2e druk bij Mes in juni 2004) De Duiventil in rep en roer; Zomergasten in de Duiventil; Babs! (2e druk in juni 2004) Deel 4 van de Duiventil ('Spanning in de Duiventil') verschijnt D.V in september 2004. De Duiventil, deel 1 en 2, zijn ook uitgegeven door Iris, als groot- letter-boeken. Deel 3 verschijnt ook als grootletterboek. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Ronhaar, Gerda - Zomergasten in de Duiventil *nieuw* --- Deel 3 uit de Duiventil-serie De duiventil dl. 1 € 18,95. Spanning in de duiventil dl. 4 € 18,95. De duiventil in rep en roer dl. 2 € 18,95. Storm over de duiventil dl. 5 € 18,95. Een nieuwe lente voor de duiventil dl. 6 € 18,95. Alles van deze auteur Zomergasten in de duiventil door Ronhaar, EAN 9789059520028, ISBN 9059520025. Zomergasten in de duiventil door Ronhaar, G., EAN 9789059520028, ISBN 9059520025. Get this from a library! Zomergasten in De Duiventil. [Gerda Ronhaar] -- Enkele leden van een groot christelijk doktersgezin worden verliefd....

INFORMATIE

AUTEUR
Gerda Ronhaar
DIMENSIE
3,50 MB
BESTANDSNAAM
Zomergasten In De Duiventil.pdf

OMSCHRIJVING

In het grote gezin van de familie Van Til wordt uitgezien naar de naderende zomervakantie. Jojanneke doet haar werk als kraamverzorgster met veel plezier, maar verheugt zich erop dat haar vriendin Carla in de vakantie een paar weken komt. Jojannekes leven verandert echter heel ingrijpend als ze Pim Bleeker weer ontmoet en moet toegeven dat hij nog steeds haar grote liefde is.Als Carla in 'de Duiventil' arriveert, zijn alle kinderen en hun aanhang thuis, er heerst er als vanouds een gezellige, ontspannen sfeer. Toch komt Carla in een groot spanningsveld terecht, want Max van Til toont meer dan gewone belangstelling voor haar. Haar grote dilemma is of zij, met haar geamputeerde been, ooit een huwelijk kan aangaan.Zomergasten in de Duiventil is het vervolg op De Duiventil en De Duiventil in rep en roer. Dit boek geeft een boeiend beeld van het wel en wee in een groot, christelijk gezin. Het kan uitstekend afzonderlijk worden gelezen.

Wil je het boek lezen?Zomergasten In De Duiventil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerda Ronhaar. Lezen Zomergasten In De Duiventil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN