Amerikanen fietsen niet...

Amerikanen fietsen niet... - Gijs van Middelkoop | Fthsonline.com

...oast to coast, een afstand van 8500 kilometer ... Amerikanen fietsen niet by Gijs van Middelkoop ... . Ze... Amerikanen Fietsen Niet - Gijs van Middelkoop Gijs van Middelkoop en zijn vriendin fietsen van Miami naar San Francisco. Coast to coast, een afstand van 8500 kilometer. Ze willen Amerika leren kennen. Natuurlijk kennen ze het land van tv, maar is dat het echte Amerika? Niet alles verloopt even soepel. Amerikanen fietsen niet...: van Miami naar San Francisco door het land van de auto: Middelkoop, Gijs van, Middelkoop, Gijs van: Amazon.nl Amerikanen fietsen niet... | ISBN 9789038 ... Amerikanen fietsen niet...: van Miami naar San Francisco ... ... .nl Amerikanen fietsen niet... | ISBN 9789038924977 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Lees „Amerikanen fietsen niet van Miami naar San Francisco door het land van de auto" door Gijs van Middelkoop verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Gijs van Middelkoop en zijn vriendin fietsen van Miami naar...

INFORMATIE

AUTEUR
Gijs van Middelkoop
DIMENSIE
8,10 MB
BESTANDSNAAM
Amerikanen fietsen niet....pdf

OMSCHRIJVING

Gijs van Middelkoop en zijn vriendin fietsen van Miami naar San Francisco. Coast to coast, een afstand van 8500 kilometer. Ze willen Amerika leren kennen. Natuurlijk kennen ze het land van tv, maar is dat het echte Amerika? Niet alles verloopt even soepel. Maar dankzij en ondanks de Amerikanen lijkt hun missie toch te gaan slagen. En dan is het tijd om vragen te beantwoorden: wat klopte er van alle waarschuwingen die ze vooraf kregen? Zijn Amerikanen inderdaad materialistisch, preuts en hard? Klopt het dat Amerika geen fietsland is? Vijftien verhalen vormen het boek Amerikanen fietsen niet... Ze geven een spannend, origineel en vaak hilarisch inkijkje in het Amerika van nu. En voor wie deze tocht zelf wil ondernemen bevat het boek veel nuttige informatie over de soms wat bijzondere omstandigheden onderweg.

Wil je het boek lezen?Amerikanen fietsen niet... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gijs van Middelkoop. Lezen Amerikanen fietsen niet... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN