BasisBijbel - De Bijbel in makkelijk Nederlands

BasisBijbel - De Bijbel in makkelijk Nederlands - Diverse auteurs | Fthsonline.com

...e 30.000 in binnen- en buitenland, die hem lezen via de website BasisBijbel ... BasisBijbel - Stichting BasisBijbel ... .nl of via een van de gratis apps. In 2013 verscheen de BasisBijbel, een Bijbel geschreven in eenvoudig Nederlands. Het betreft geen vertaling direct uit de grondtekst, maar een tekst gebaseerd op de Statenvertaling.Er is naar gestreefd de Bijbel zo betrouwbaar mogelijk in eenvoudige taal weer te geven, om de Bijbel voor iedereen toegankelijk te maken. De Basisbijbel is een hertaling van de Bijbel in makkelijk Nederlands. De ... BasisBijbel: De Bijbel in makkelijk Nederlands ... ... . De Basisbijbel is een hertaling van de Bijbel in makkelijk Nederlands. De basis van deze Bijbel is de Statenvertaling. Moeilijke bijbelwoorden zijn vervangen door woorden die we dagelijks gebruiken. Op enkele plaatsen is tekst ter verduidelijking toegevoegd. Deze tekst is tussen blokhaken geplaatst. Zinnen en woorden zijn kort gehouden. Basisbijbel Huisbijbel vivella BASISBIJBEL - vivella - De Bijbel in makkelijk Nederlands. Uitgevoerd in medium formaat met Vivellaleer en zilversnede....

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
6,38 MB
BESTANDSNAAM
BasisBijbel - De Bijbel in makkelijk Nederlands.pdf

OMSCHRIJVING

BASISBIJBEL - hardcover editieDeze Bijbel in eenvoudig Nederlands is gebaseerd op de oude Statenvertaling. Hij werd in het voorjaar van 2013 op internet gepubliceerd door stichting BasisBijbel. De BasisBijbel telt inmiddels al meer dan 30.000 actieve lezers per maand.Bijzonder aan de BB is, dat beeldspraak in stand is gehouden en in de tekst in heldere woorden duidelijk wordt gemaakt. Zo blijft deze bijbelvertaling trouw aan de oorspronkelijke tekst. Door hedendaags Nederlands, korte zinnen en eenvoudige woorden is de BasisBijbel een zeer makkelijk leesbare Bijbel. Daarom is deze Bijbel ook makkelijker te lezen voor mensen die dyslectisch zijn.Speciaal voor deze doelgroep is er gekozen voor een schreefloos lettertype.

Wil je het boek lezen?BasisBijbel - De Bijbel in makkelijk Nederlands in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen BasisBijbel - De Bijbel in makkelijk Nederlands Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN