Doelgerichte teams

Doelgerichte teams - Jaap Visser & Schateiland | Fthsonline.com

...rking saboteren. Uiteindelijk komt hij daarbij uit op de vijf aspecten waaraan een gezond team moet voldoen ... Nieuw: De Voetbaltraining - Wordt een doelgericht team ... ... . Vertrouwen: Men voelt zich veilig en durft zich kwetsbaar op te stellen. Conflicten: Men gaat openlijk de strijd aan over ideeën. Daarom toont Teams eerst de berichten omtrent de projecten en een tabblad verder pas de bestanden. Samenwerken staat of valt immers met efficiënte en simpele communicatie. Door zoveel mogelijk werkzaamheden die je in teamverband doet onder te brengen in Teams krijg je focus en ... Doelgerichte teams | Jaap Visser & Schateiland | 9789402156478 ... . Door zoveel mogelijk werkzaamheden die je in teamverband doet onder te brengen in Teams krijg je focus en wordt de communicatie doelgericht. Sinds 2000 werk ik als zelfstandig gevestigd Arbeids- & Organisatie psycholoog. Persoonlijk coach: Creëren van nieuwe mogelijkheden.. Teamcoach: Bevorderen van de samenwerking en verhoging van productief (werk)gedrag in afdelingen/ teams.. Intervisiebegeleider: Deskundigheidsbevordering van professionals door het begeleiden van het leerproces. ... Doelgerichte SEO 1e druk is een boek van Tonny Loorbach uitgegeven bij Visual Steps B.V.. ISBN 9789059054745 Ze zeggen dat je een lange adem moet hebben om succes te behalen met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Want als het zo gemakkelijk was om met je website bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen, dan zou iedereen daar immers wel staan....

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Visser & Schateiland
DIMENSIE
6,87 MB
BESTANDSNAAM
Doelgerichte teams.pdf

OMSCHRIJVING

Als voetbalteam heb je elkaar nodig om te winnen. Je scoort alleen als iedere speler zijn eigen teamrol goed kan spelen. Je verliest de wedstrijd zonder een spits, aanvoerder, verdediger of keeper. In de samenwerking op kantoor is dat niet anders; een goed scorend team gebruikt ieders talenten. Met dit boekje leer je van de meest succesvolle voetbalteams met inspirerende verhalen van Jaap Visser. In ieder verhaal staat een andere spelstrategie centraal. Lees ook over de acht unieke teamrollen in het veld. Welke rol kan iedereen in jouw team het beste spelen? Wie is de keeper, laatste man, verdediger, aanvoerder, mid-mid, middenvelder, vleugelspits of spits? Elke teamrol wordt door Jaap Visser in het zonnetje gezet met een prachtig voetbalverhaal. Welke rol speel jij? Hoe wordt je een doelgericht team?

Wil je het boek lezen?Doelgerichte teams in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Visser & Schateiland. Lezen Doelgerichte teams Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN